Designmagasin
Designmagasin
Temainstallasjon

Dancing Cubes

Temainstallasjon Denne designen samhandler med vist emne etter moduler. Dette temastativet er designet med selvutvidet mekanisme for å koble seks eller flere kuber til en oppskalert enhet i tre vinkelrett retninger. Den gratis formkonfigurasjonen med hakk gjør at forbindelsen ligner sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet av små hull skaper en struktur for innkvartering for emner med lineære deler.

Bordlys

Moon

Bordlys Dette lyset spiller en aktiv rolle for å følge mennesker på arbeidsområdet fra morgen til natt. Den ble designet med tanke på arbeidsmiljøet. Ledningen kan kobles til en bærbar datamaskin eller en strømbank. Formen på månen var laget av tre fjerdedeler av en sirkel som et stigende ikon fra et terrengbilde laget av rustfri ramme. Månens overflatemønster minner landingsguiden i et romprosjekt. Innstillingen ser ut som en skulptur i dagslys og en lys enhet som trøster anspent arbeid om natten.

Lys

Louvre

Lys Louvre light er en interaktiv bordlampe inspirert av det greske sommersollyset som lett passerer fra lukkede skodder gjennom Louvres. Den består av 20 ringer, 6 av kork og 14 av pleksiglas, som endrer rekkefølge på en lekende måte for å transformere diffusjon, volum og den endelige estetikken i lyset i henhold til brukernes preferanser og behov. Lys passerer gjennom materialet og forårsaker diffusjon, så ingen skygger vises på seg selv verken på overflatene rundt det. Ringer med forskjellige høyder gir muligheten til uendelige kombinasjoner, sikker tilpasning og total lyskontroll.

Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA er et moderne dametikettmerke med opprinnelse fra New Delhi som er rik på unik design og stoffteknikker. Merket er en stor talsmann for oppmerksom produksjon og alt sammen sykling og gjenvinning. Betydningen av denne faktoren gjenspeiles i navnepilene, 'N' og 'S' i NS GAIA som står for Natur og bærekraft. NS GAIAs tilnærming er “less is more”. Etiketten spiller en aktiv rolle i slowmotion-bevegelsen ved å sikre at miljøpåvirkningen er minimal.

Arkitektur Med Blandet Bruk

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Bruk Ligger i den historiske byen Xi'an, mellom forretningssenteret og TaoHuaTan-elven, har prosjektet som mål ikke bare å knytte fortid og nåtid, men også by og natur. Inspirert av The Peach blomstrer vårens kinesiske fortelling, og tilbyr prosjektet et paradisisk bo- og arbeidssted ved å gi et nært forhold til naturen. I kinesisk kultur har filosofien om fjellvann (Shan Shui) en vesentlig betydning av forholdet mellom menneske og natur, og ved å dra nytte av det vannrike landskapet på stedet tilbyr prosjektet rom som gjenspeiler Shan Shui-filosofien i byen.

Bedriftsidentitet

film festival

Bedriftsidentitet "Cinema, ahoy" var slagordet for den andre utgaven av European Film Festival på Cuba. Det er en del av et konsept med design fokusert på reise som en måte å knytte sammen kulturer. Designet fremkaller reisen til et cruiseskip som reiser fra Europa til Havanna lastet med filmer. Utformingen av invitasjonene og billettene til festivalen var inspirert av pass og boardingkort som brukes av reisende over hele verden i dag. Ideen om å reise gjennom filmene oppfordrer publikum til å være mottakelige og nysgjerrige på kulturutveksling.