Designmagasin
Designmagasin
Trapp

U Step

Trapp U trinntrapp dannes ved å låse sammen to u-formede firkantede bokseprofiler med forskjellige dimensjoner. På denne måten blir trappen selvbærende forutsatt at dimensjonene ikke overskrider en terskel. Forberedelse på forhånd av disse delene gir montering. Emballasje og transport av disse rette stykkene er også sterkt forenklet.

Trapp

UVine

Trapp UV-vindeltrapp er dannet ved å låse sammen U- og V-formede kasseprofiler på vekslende måte. På denne måten blir trappen selvbærende siden den ikke trenger en midtstolpe eller perimeterstøtte. Gjennom sin modulære og allsidige struktur gir design letthet gjennom produksjon, emballasje, transport og installasjon.

Garderobe

Sopron Basket

Garderobe Sopron Basket er et profesjonelt kvinnebasketballlag med base i Sopron, Ungarn. Siden de er et av de mest suksessrike ungarske lagene med 12 nasjonale mesterskapscuper og oppnår andreplassen i Euroleague, bestemte klubbledelsen seg for å investere i et nytt garderobekompleks for å ha et ganske prestisjefylt anlegg til klubbens navn, tilpasset spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhet.

Tre E-Sykkel

wooden ebike

Tre E-Sykkel Berlinselskapet Aceteam opprettet den første tre-e-sykkelen, oppgaven var å bygge den på en miljøvennlig måte. Letingen etter en kompetent samarbeidspartner var vellykket med Fakultet for trevitenskap og teknologi ved Eberswalde universitet for bærekraftig utvikling. Ideen om Matthias Broda ble virkelighet, og kombinerte CNC-teknologi og kunnskapen om tremateriale, tre-E-Bike ble født.

Desktop Installasjon

Wood Storm

Desktop Installasjon The Wood Storm er en stasjonær installasjon for visuell glede. Turbulensen i luftstrømmen gjøres ekte av en treforheng som forbedres av lys støpt nedenfra for en verden uten tyngdekraft. Installasjonen oppfører seg som en endeløs dynamisk loop. Det guider siktlinjen rundt den for å søke etter begynnelsen eller sluttpunktet da publikum faktisk danser med stormen.

Interaktive Installasjoner

Falling Water

Interaktive Installasjoner The Falling Water er et sett med interaktive installasjoner som lar brukerne endre løpebane rundt en kube eller terninger. Kombinasjonen av terninger og beaded stream viser en kontrast av statisk gjenstand og dynamisk vannføring. Strømmen kan trekkes for å se perler løpe eller bare legge på et bord som en scene med frossent vann. Perler blir også betraktet som ønsker folk gjør hver dag. Ønskene skal være lenket og løpe for alltid som en foss.