Designmagasin
Designmagasin
Cafe Interiørdesign

& Dough

Cafe Interiørdesign Klienten har hovedkontor i Japan med 1300-donut shop merkevarebutikker, og Dough er et kafémerke som er nyutviklet og er den første butikken som har fått en flott åpning. Vi fremhevet styrken som vår klient kunne gi, og vi reflekterte dem i designene. Å dra nytte av vår kundes styrke, er et av de første karakteristiske poengene med denne kafeen forholdet mellom kjøpsdisken og kjøkkenet. Ved å sette opp en vegg og et balansert vindusvindu, er kunden vår god i denne driftsstilen, og får kundene til å flyte jevnere.

Restaurant

La Boca Centro

Restaurant La Boca Centro er en tre år begrenset Bar and Food-hall, som har som mål å dyrke kulturell utveksling under temaet spansk og japansk mat. Når du besøker det travle Barcelona, har et vakkert tilskudd av byen og samspill med muntre, sjenerøse hjerte mennesker i Catalonia inspirert designene våre. I stedet for å insistere på fullstendig reproduksjon, fokuserte vi på å lokalisere delvis for å fange originaliteten.

Bar Restaurant

IL MARE

Bar Restaurant Vi tok i bruk konseptet "klipp og lim inn-som design" i denne restauranten. For å drive multirestaurant er det uvurderlig å bruke fine stykker proteankombinasjonsdesign. For eksempel vil den bueformede formen som forbinder søylen og taket bli ett stykke av designen og vil sikkert gå godt over benken eller bardisken. Naturligvis kan dette bare brukes til å dele atmosfæren. Faktisk er ytterligere tre restauranter ferdigstilt, og denne "klipp-og-klistrede standen" har gitt en gunstig effekt.

Restaurant

George

Restaurant Konseptet med George er en servering designet sammen med kundens minner. & Quot; Det er et sted man tilfeldig kan glede seg over hverdagslige hendelser, som måltider og drikkefester, verne om den amerikanske kulturen og historien til moderne arkitektur da klienten bodde i New York. Derfor er restauranten, som en helhet, bygget i bildet av restauranten Heritage i New York, flere bygninger laget litt etter litt, og viser en følelse av historisk bakgrunn. Dette for å innlemme konseptet som er nevnt over, og vi har lyktes med å maksimere potensialet i dette bygget.

Interiørdesign

CRONUS

Interiørdesign Denne medlemmenes barsalong er rettet mot ledere som er opptatt av å tilbringe stilige bykvelder. Det sier seg selv at du vil føle deg noe spesielt og ekstraordinært for de som vil bli medlem og som er villige til å bruke denne linjen. Når du begynner å bruke her, vil brukervennlighet og komfort ha en stor betydning for driftsformen. Du kan synes at disse to aspektene som er nevnt ovenfor er ganske rare, og å gi akkurat det rette preget var utfordringen vår. Faktisk var disse "to aspektene" nøkkelordet for utformingen av denne barloungen.

Japansk Kotelett-Restaurant

Saboten Beijing the 1st

Japansk Kotelett-Restaurant Dette er en japansk kotelett-restaurantkjede kalt ”Saboten”, den første flaggskiprestauranten i Kina. Deformasjon av vår tradisjon og god lokalisering er avgjørende for å gjøre japansk kultur lettere å bli akseptert av fremmede land. Når vi ser på fremtidens visjoner for restaurantkjeden, laget vi design som vil bli nyttige manualer når de utvides til Kina og også utenlands. Deretter var en av utfordringene våre å forstå den rette forståelsen av "japanske bilder" som utlendingene foretrekker. Vi fokuserte hovedsakelig på ”tradisjonelt Japan”. Vi satser på hvordan vi kan integrere det.