Designmagasin
Designmagasin
Baderomssamling

CATINO

Baderomssamling CATINO er født ut fra ønsket om å gi form til en tanke. Denne samlingen fremkaller poesien i hverdagen gjennom enkle elementer, som omfortolker eksisterende arketyper av vår fantasi på en moderne måte. Det antyder en tilbakevending til et miljø med varme og soliditet, ved bruk av naturlig tre, maskinert fra solid og montert for å forbli evig.

Bedriftsidentitet

Predictive Solutions

Bedriftsidentitet Predictive Solutions er en leverandør av programvareprodukter for prognostisk analyse. Selskapets produkter brukes til å gjøre forutsigelser ved å analysere eksisterende data. Selskapets merke - sektorer i en sirkel - ligner kakediagram grafikk og også et veldig stilisert og forenklet bilde av et øye i profilen. Merkeplattformen "kaster lys" er en driver for all merkevaregrafikk. Både skiftende, abstrakte flytende former og tematiske forenklede illustrasjoner brukes som tilleggsgrafikk på tvers av forskjellige applikasjoner.

Bedriftsidentitet

Glazov

Bedriftsidentitet Glazov er en møbelfabrikk i en by med samme navn. Fabrikken produserer dyre møbler. Siden utformingen av slike møbler er ganske generisk, ble det besluttet å basere kommunikasjonskonseptet på de originale "tre" 3D-bokstavene, ord sammensatt av slike bokstaver symboliserer møbelsett. Bokstaver utgjør ord "møbler", "soverom" osv. Eller samlingsnavn, de er plassert for å ligne møbler. 3D-bokstaver som er skissert ligner på møbelordninger og kan brukes på skrivesaker eller over fotografisk bakgrunn for merkeidentifisering.

Servant

Angle

Servant Det er mange servanter med utmerket design i verden. Men vi tilbyr å se på denne tingen fra en ny vinkel. Vi ønsker å gi muligheten til å glede oss over prosessen med å bruke vasken og skjule så nødvendige, men ikke-estetiske detaljer som avløpshull. "Vinkelen" er den lakoniske designen, hvor alle detaljer for komfortabel bruk og rengjøringssystem er gjennomtenkt. Under bruk kan du ikke se avløpshullet, alt ser ut som om vannet rett og slett forsvinner. Denne effekten, assosiert med en optisk illusjon, oppnås ved en spesiell plassering av vaskeflatene.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro er en unik font inspirert av nye teknologier og dingser for alternative kommunikasjonsformer, som harmonisk forbinder oss med de gratis brevformene. Inspirert av iPad og designet i Børster, kommer det til uttrykk i en unik skrivestil. Det inneholder engelsk, gresk så vel som det kyrilliske alfabetet og støtter over 70 språk.

Bærbar Høyttaler

Ballo

Bærbar Høyttaler Det sveitsiske designstudioet BERNHARD | BURKARD designet en unik høyttaler for OYO. Formen til høyttaleren er en perfekt sfære uten faktisk stativ. BALLO-høyttaleren legger, ruller eller henger for en 360-graders musikkopplevelse. Designet følger prinsipper for minimalistisk design. Et fargerikt belte smelter sammen to halvkuler. Den beskytter høyttaleren og øker basstonene når du ligger på en overflate. Høyttaleren har et innebygd oppladbart litiumbatteri og er kompatibel med de fleste lydenheter. 3,5 mm-kontakten er en vanlig plugg for hodetelefoner. BALLO-høyttaleren er tilgjengelig i ti forskjellige farger.