Designmagasin
Designmagasin
Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rom, få med sesongene - Blomster-kalenderen kommer med en vase-design med 12 forskjellige blomster. Lys ditt liv hver måned med en sesongens blomst. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vitne til den stadige kampen mellom godt og vondt, mørke og lys, dag og natt, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uavhengig av vår religion eller nasjonalitet, har vi blitt fortalt historien om våre konstante følgesvenner: en engel som sitter på høyre skulder og en demon på venstre side, overtaler engelen oss til å gjøre gode ting og registrerer våre gode gjerninger. Han djevelen overtaler oss å gjøre dårlig og holder oversikt over våre dårlige gjerninger. Engelen er en metafor for vår "superego" og djevelen står for "Id" og den konstante kampen mellom samvittigheten og det ubevisste.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propell er en samling brennevin fra forskjellige deler av verden, assosiert med flyreisetema og en pilotreisende som merkevare. Funksjoner av hver slags drikke blir utsatt gjennom en rekke illustrasjoner, inskripsjoner som ligner luftfartsmerker og skisser som fungerer som cocktailoppskrifter. Multifasettert design kompletteres med forskjellige toner av farget folie, forskjellige lakker, mønstre og preging.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Salgsfremmende kalender for portalsiden, goo (http://www.goo.ne.jp) er en funksjonell kalender med arket for hver måned som blir en lomme som lar deg beholde og administrere visittkort, notater og kvitteringer . Temaet er Red String for å vise båndet mellom goo og dets brukere. Begge ender av lommen er faktisk holdt av røde masker som blir høydepunktet i designen. En kalender i en hyggelig uttrykksform, er den helt riktig for 2014.

Tesett

Wavy

Tesett Inspirert av travertinterrasse i naturen, er Wavy et tesett som gir deg en unik teopplevelse. De innovative håndtakene er utviklet for å passe komfortabelt i hendene. Ved å hekke koppen med håndflatene, vil du oppdage at den bretter seg ut som en vannlilje og fører deg til et øyeblikk av ro.

Smykker

Poseidon

Smykker Smykkene jeg designer uttrykker følelsene mine. Det representerer meg som kunstner, designer og også som person. Utløseren for å lage Poseidon ble satt i de mørkeste timene i livet mitt da jeg følte meg redd, sårbar og trenger beskyttelse. Primært designet jeg denne samlingen for å brukes i selvforsvar. Selv om den forestillingen har bleknet gjennom dette prosjektet, eksisterer den fortsatt. Poseidon (havguden og "Earth-Shaker", av jordskjelv i gresk mytologi) er min første offisielle samling og er rettet mot sterke kvinner, ment å gi brukeren følelsen av kraft og selvtillit.