Designmagasin
Designmagasin
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm håndverkssettet fra Farm er enkelt å montere. Ingen lim eller saks er nødvendig. Sett sammen ved å montere deler med samme merke. Hvert dyr skal ha en to-måneders kalender. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Multiaxial Gardinveggsystem

GLASSWAVE

Multiaxial Gardinveggsystem GLASSWAVE multiaxial gardinveggsystem åpner døren for større fleksibilitet i utformingen av glassvegger for masseproduksjon. Dette nye konseptet i gardinvegger er basert på prinsippet om vertikale mullions med sylindriske snarere enn rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilnærmingen gjør at strukturer med multidireksjonsforbindelser kan opprettes, noe som øker tidobling av de mulige geometriske kombinasjonene i glassveggen. GLASSWAVE er et lavtliggende system beregnet på markedet for særegne bygninger i tre etasjer eller mindre (majestetiske haller, showrooms, atriums etc.)

Detaljhandel Interiørdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandel Interiørdesign Klienten ser etter kreativ design for å representere merkevaren godt. Navnet 'Hiveometric' er dannet av to ord 'hive' og 'geometric', som ganske enkelt forteller hovedkonseptet og visualiserer designet. Designet er inspirert av merkets helteprodukt, en bikakeformet elektrisk komfyr. Antatt som en klynge av honningkaker, vegg- og takfunksjoner i pene utførelser kobler sømløst sammen og spiller sammen komplekse geometriske former. Linjene er delikate og rene, noe som resulterer i et elegant, moderne utseende for å symbolisere uendelig fantasi og kreativitet.

Bedriftsarkitekturkonsept

Pharmacy Gate 4D

Bedriftsarkitekturkonsept Det kreative konseptet er basert på kombinasjonen av materielle og immaterielle komponenter, som sammen skaper en medieplattform. Midtpunktet for denne plattformen er karakterisert av en overdimensjonert skål som et symbol for en abstrakt alkymi-bekker over hvilken et holografisk diagram av en flytende DNA-streng projiseres. Dette DNA-hologrammet, som faktisk representerer slagordet "A Promise for Life", roterer sakte og antyder at det er lettere å leve en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologrammet representerer ikke bare livets flyt, men også forholdet mellom lys og liv i seg selv.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisk liv er en kalender som fremhever vakkert planteliv i ett ark. Åpne arket og sett på basen for å glede deg over en rekke plante-popup-vinduer. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Kalender

Meet the Chef

Kalender Hvordan en bedriftskalender kan gi mer virksomhet til Thailands lokale restauranter i utlandet? Hva med å skape mer engasjement med kalenderen ved å bruke QR-kode for å se 'Secret Recipe' -videoklippene med signaturretter fra 12 Thailands lokale restauranter. Klippene vil bli lastet opp til sosiale nettverkssider for enkel deling. Flere visninger vil hjelpe restauranter til å bli bedre kjent og kan føre til mer salg. Som et resultat kan lokale individuelle gründere stå på egen hånd, drive sin valgte virksomhet og slippe å forlate hjembyen.