Designmagasin
Designmagasin
Huset

Zen Mood

Huset Zen Mood er et konseptuelt prosjekt sentrert i 3 viktige drivere: Minimalisme, tilpasningsevne og estetikk. Individuelle segmenter er festet og skaper en rekke former og bruksområder: hjem, kontorer eller utstillingslokaler kan genereres ved bruk av to formater. Hver modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangert i 19m² i 01 eller 02 etasjer. Transporten skjer hovedsakelig av lastebiler, også den kan leveres og installeres på bare en dag. Det er en unik, moderne design som skaper enkle, livlige og kreative rom muliggjort gjennom en ren og industrialisert konstruktiv metode.

Wayfinding System

Airport Bremen

Wayfinding System En høy kontrast moderne design og en klar informasjon Hirarchie skiller det nye systemet. Orienteringssystemet fungerer raskt og vil gi et positivt bidrag til kvaliteten på tjenestene som flyplassen har råd til. Det viktigste betyr ved siden av bruk av en ny font, et særegent pilelement introduksjon av forskjellige farger med høy kontrast. Det handlet særlig om funksjonelle og psykologiske aspekter, som god synlighet, lesbarhet og barrierefri informasjonsregistrering. Nye aluminiumskasser med moderne, optimalisert LED-belysning brukes. Skiltetårn ble lagt til.

Servantmøbler

Eva

Servantmøbler Inspirasjonen til designeren kom fra det minimale designet og for å bruke det som et rolig, men forfriskende innslag på baderommet. Det fremgikk av forskning på arkitektoniske former og enkelt geometrisk volum. Bassenget kan potensielt være et element som definerer forskjellige rom rundt og samtidig et midtpunkt inn i rommet. Den er veldig enkel å bruke, ren og holdbar også. Det er flere varianter, inkludert frittstående, sittebenk og veggmontert, i tillegg til enkel- eller dobbel vask. Variasjonene på farger (RAL-farger) vil bidra til å integrere designen i rommet.

Emballasjekonsept

Faberlic Supplements

Emballasjekonsept I den moderne verden blir mennesker stadig utsatt for de aggressive effektene av eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytmen i livet i megalopoliserer eller påkjenninger fører til økte belastninger på kroppen. For å normalisere og forbedre den funksjonelle tilstanden i kroppen, brukes tilskudd. Hovedmetaforen for dette prosjektet har blitt diagrammet for å forbedre trivselen til en person med bruk av kosttilskudd. I tillegg gjentar det grafiske hovedelementet formen på bokstaven F - den første bokstaven i merkenavnet.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspirasjon kom fra det gjenvunnne eukalyptustre i "bateaene". Dette er blåskjellproduksjonsplattformene i elvemunningen og utgjør den svært viktige lokale industrien i “Ria da Arousa”, Spania. Eukalyptustre brukes i disse plattformene, og det er utvidelser av dette treet i regionen. Treets alder er ikke skjult, og de forskjellige ytre og indre ansiktene av treverket brukes til å skape forskjellige sensasjoner. Huset prøver å låne tradisjonen for omgivelsene og avsløre dem gjennom historien som ble fortalt i design og detaljering.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Inngangen er en parade av kontrasterende materialer, strukturer og farger. Resepsjonsområdet er et rom med rolig komfort. Lykkelige mønstre møter lekne dekorasjoner. Bak er et dynamisk barområde i en hvilekontekst. Tradisjonell kinesisk karakter Hui-mønster ledlys gir en følelse av futurisme. Å gå gjennom en delikat utsmykket takkloster er spisestuen. Det er dekorert med blomster, karbohydratfiskbilder, pregede glassmalerier og de gamle herbalisten Bai Zi skap, og det er en visuell reise gjennom tid og kulturelle relikvier på moten.