Designmagasin
Designmagasin
Belysningsenhet

Khepri

Belysningsenhet Khepri er en gulvlampe og også en pendel som er designet basert på gamle egyptere Khepri, skarabéguden for morgensolens oppgang og gjenfødelse. Bare trykk på Khepri, så lyser lyset. Fra mørket til lyset, som gamle egyptere alltid trodde. Utviklet fra utviklingen av egyptisk skarabéform, er Khepri utstyrt med en dimmebar LED som reguleres av en berøringssensorbryter som gir tre innstillinger justerbar lysstyrke ved en berøring.

Identitet, Merkevarebygging

Merlon Pub

Identitet, Merkevarebygging Prosjektet til Merlon Pub representerer en hel merkevarebygging og identitetsdesign av et nytt cateringanlegg i Tvrda i Osijek, det gamle barokke sentrum, bygget på 1700-tallet som en del av et stort system av strategisk befestede byer. I forsvarsarkitekturen betyr navnet Merlon solide, stående gjerder designet for å beskytte observatørene og militæret på toppen av fortet.

Emballasje

Oink

Emballasje For å sikre kundens markedssynlighet ble et lekent utseende valgt. Denne tilnærmingen symboliserer alle merkekvalitetene, originale, deilige, tradisjonelle og lokale. Hovedmålet med å bruke ny produktemballasje var å presentere kundene historien bak oppdrett av svarte griser og produksjon av tradisjonelle kjøttdelikatesser av høyeste kvalitet. Et sett med illustrasjoner ble laget i linosnittteknikk som viser håndverk. Selve illustrasjonene presenterer autentisitet og oppfordrer kunden til å tenke på Oink-produkter, deres smak og tekstur.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Pet Carrier vil spare energi og hjelper kjæledyrets eier til å levere raskt. For designkonseptet Pawspal kjæledyrbærer inspirert fra Space Shuttle som de kan ta med sine vakre kjæledyr til hvor som helst de vil. Og hvis de har ett kjæledyr til, kan de plassere et annet på toppen og tilstøtende hjul nederst for å trekke bærere. Dessuten har Pawspal designet med intern ventilasjonsvifte for komfortabel for kjæledyr og enkel å lade den med USB C.

Forhåndssalgskontor

Ice Cave

Forhåndssalgskontor Ice Cave er et utstillingsrom for en kunde som trengte et rom med unik kvalitet. I mellomtiden, i stand til å vise frem ulike egenskaper ved Teheran Eye Project. I henhold til prosjektets funksjon, en attraktiv, men nøytral atmosfære for å vise gjenstandene og hendelsene etter behov. Å bruke minimal overflatelogikk var designideen. En integrert mesh-overflate er spredt over hele rommet. Plassen som kreves for ulike bruksområder, dannes basert på fremmede krefter i opp- og nedretningen som utøves på overflaten. For fabrikasjon er denne overflaten delt inn i 329 paneler.

Butikk

Atelier Intimo Flagship

Butikk Verden vår har blitt rammet av virus uten sidestykke i 2020. Atelier Intimos første flaggskip designet av O and O Studio er inspirert av konseptet Rebirth of the Scorched Earth, noe som innebærer integrasjon av naturens helbredende kraft som gir menneskeheten nytt håp. Mens et dramatisk rom er laget som lar besøkende bruke øyeblikk på å forestille seg og fantasere i slike tider og rom, er det også laget en serie kunstinstallasjoner for å fullt ut demonstrere merkevarens sanne egenskaper. Flaggskipet er ikke et vanlig butikklokale, det er scenen til Atelier Intimo.