Designmagasin
Designmagasin
Kunst

Supplement of Original

Kunst Hvite årer i elvestein fører til tilfeldige mønstre på overflatene. Valget av visse elvesteiner og deres arrangement forvandler disse mønstrene til symboler, i form av latinske bokstaver. Slik blir ord og setninger til når steiner står rett ved siden av hverandre. Språk og kommunikasjon oppstår og deres tegn blir et supplement til det som allerede er der.

Visuell Identitet

Imagine

Visuell Identitet Målet var å bruke former, farger og designteknikk inspirert av yogastillinger. Elegant design av interiøret og sentrum, og tilbyr besøkende en fredelig opplevelse for å fornye energien. Derfor fulgte logodesign, nettmedier, grafiske elementer og innpakning det gylne snitt for å ha en perfekt visuell identitet som forventet for å hjelpe besøkende på senteret til å få en god opplevelse av kommunikasjon gjennom kunst og design av senteret. Designeren legemliggjorde opplevelsen av meditasjon og yoga i designet.

Kleshenger

Linap

Kleshenger Denne elegante kleshengeren gir løsninger på noen av de største problemene – vanskeligheten med å sette inn klær med en smal krage, vanskeligheten med å henge undertøy og slitestyrke. Inspirasjonen til designet kom fra bindersen, som er kontinuerlig og slitesterk, og den endelige utformingen og materialvalget skyldtes løsningene på disse problemene. Resultatet er et flott produkt som letter hverdagen til sluttbrukeren og også et fint tilbehør til en boutique-butikk.

Bolig

House of Tubes

Bolig Prosjektet er en sammensmelting av to bygninger, en forlatt en fra 70-tallet med bygningen fra dagens epoke og elementet som ble designet for å forene dem er bassenget. Det er et prosjekt som har to hovedbruksområder, den første som bolig for en familie på 5 medlemmer, den andre som kunstmuseum, med brede områder og høye vegger for å ta imot mer enn 300 mennesker. Designet kopierer bakfjellsformen, byens ikoniske fjell. Kun 3 finisher med lyse toner er brukt i prosjektet for å få rommene til å skinne gjennom det naturlige lyset som projiseres på vegger, gulv og tak.

Salongbord

Sankao

Salongbord Sankao salongbord, "tre ansikter" på japansk, er et elegant møbel ment å bli en viktig karakter i enhver moderne stue. Sankao er basert på et evolusjonært konsept, som vokser og utvikler seg som et levende vesen. Materialvalget kunne kun være massivtre fra bærekraftige plantasjer. Sankao salongbord kombinerer på samme måte høyeste produksjonsteknologi med tradisjonelt håndverk, noe som gjør hvert stykke unikt. Sankao er tilgjengelig i ulike massivtretyper som Iroko, eik eller ask.

Tws Ørepropper

PaMu Nano

Tws Ørepropper PaMu Nano utvikler "usynlige i øret" ørepropper skreddersydd for unge brukere og egnet for flere scenarier. Designet er basert på mer enn 5000 brukeres øredataoptimalisering, og sikrer til slutt at de fleste ørene vil være komfortable når de har på seg, selv når de ligger på siden. Overflaten på ladevesken bruker spesiell elastisk klut for å skjule indikatorlyset gjennom den integrerte emballasjeteknologien. Magnetisk sug hjelper til med enkel betjening. BT5.0 forenkler driften samtidig som den opprettholder en rask og stabil tilkobling, og aptX-kodeken sørger for høyere lydkvalitet. IPX6 Vanntetthet.