Designmagasin
Designmagasin
Hage

Tiger Glen Garden

Hage Tiger Glen Garden er en ettertankehage bygget i den nye fløyen til Johnson Museum of Art. Den er inspirert av en kinesisk lignelse, kalt Three Laughers of the Tiger Glen, der tre menn overvinner sine sekteriske forskjeller for å finne en enhet av vennskap. Hagen ble designet i en stram stil kalt karesansui på japansk der et naturbilde er laget med et arrangement av steiner.

Kreativ Ombygging

Redefinition

Kreativ Ombygging Prosjektoppgaven var å beholde fjellkonteksten, uten å avgi rustikke erindringer om rådende fjellboligtypologier. Det innebar en større renovering av et typisk fjellhus. Alt ville bli laget på stedet ved bruk av metall, furu og mineralaggregater, menneskelig arbeidskraft og ekspertise som basismaterialer. Hovedideen bak det var å la objektene få bruk og sentimental verdi etter at eierne ville finne dem nyttige og kjente, samt utforme med tanke på materialenes transformative kraft.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Å ta bitt som designtema, grafiske portretter, tennemodeller, kjendishode-visuelle er alle viktige funksjoner som bidrar til å stimulere smaksløkene til hver kunde. Fra det fancy brune og hvite grafiske taket, til den hvite supergrafiske veggen, til den pent anordnede produktvisningsveggen, sammen med de 100 bitende ikonene som representerer forskjellige tiår, forvirrer en rik utformet svart humorsmak.

Bedriftsdesign

Vivifying Minimalism

Bedriftsdesign Det leverbare var å skape et moderne rom som tilpasser terapier basert på avansert teknologi samtidig som de tilbyr klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslaget var å skape et dynamisk rom som avgir nøysomheten til vitenskapelige laboratorier samtidig som man legger til kjente konnotasjoner av varme klassiske interiører. Inspirasjonen til bakkets lobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvit lavaplaster som antyder klinisk hvit og vitenskapelig grunn, sjokoladebrun fra klassisk palett som antyder smakfulle konnotasjoner av menneskelige ønsker.

Medisinsk Senter

Neo Derm The Center

Medisinsk Senter Den er designet for å gi gjenlyd med temaet linjer, og høydepunktene i kalkfarger er akkurat nok til å demonstrere den prangende og energiske designinformasjonen for akkurat dette hudpleiesenteret. Stråler med hvite streker streker gjennom det hvite taket og strekker seg til det omkringliggende rommet med dynamikk. Avslapningssonen ved resepsjonen er satt på en kalk på kalkfargetone fra møbler til teppe som understreker den unge og foryngede merkevaren ved å oversikt over Victoria havn.

Utstillings- Og Forhandlingsplass

All Love in Town Sales Center

Utstillings- Og Forhandlingsplass Kommersiell plass kan også være et forretningsorientert aktivitetsområde fullt av kunst og estetikk i like stor grad som et teater og et museum. Få designere har aldri trodd at den intensive kombinasjonen av mennesker og omgivelser blir så viktig enn noen gang vi forventet. Vi skapte et interiørrom som slo et akkord med folk som gikk inn i det ved å gjøre mest mulig bruk av rimelige materialer-lyspærer, Ping Pong og julepyntballer. Det brakte frem en legende om eiendomssalg av etterbehandlingssalgsoppgaver i tre måneder på den tiden i hele bransjen på grunn av den særegne designen.