Designmagasin
Designmagasin
Inngangsbord

organica

Inngangsbord ORGANICA er Fabrizios filosofiske skildring av ethvert organisk system der alle deler er sammenkoblet for å gi eksistens. Designet var basert på kompleksiteten i menneskekroppen og den menneskelige pre-unnfangelsen. Seeren blir ført inn i en sublim reise. Døren til denne turen er to massive treformer som oppfattes som lunger, deretter en aluminiumsskaft med kontakter som ligner en ryggrad. Seeren kan finne vridde stenger som ser ut som arterier, en form som kan tolkes som et orgel og finalen er et vakkert malglass, sterkt, men skjørt, akkurat som menneskeskinnet.

Utstillingsstand

Onn Exhibition

Utstillingsstand Onn er et førsteklasses håndlaget produkt som blander tradisjoner med moderne design gjennom kulturelle aktivitetsmestere. Materialer, farger og produkter fra Onn er inspirert av naturen som lyser opp de tradisjonelle karakterene med en smak av glans. Utstillingsboden ble konstruert for å gjenskape en naturscene ved å bruke materialer som kompletteres sammen med produktene, for å bli et harmonisert kunstverk.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender Gården er en dyrkalender med kitset papir. Fullstendig montert gjør det en herlig miniatyrgård komplett med seks forskjellige dyr. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Kappestativ

Lande

Kappestativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funksjonell kontorskulptur, en blanding av kunst og funksjon. Sammensetningen ble antatt å være en estetisk form for å pynte kontorlokalet og for å beskytte i dag det mest ikoniske bedriftsplagget, Blazer. Sluttresultatet er et veldig energisk og sofistikert stykke. Produksjon og detaljhandel var at stykket var designet til å være lett, sterkt og masseproduserbart.

Led Pendellampe

Stratas.07

Led Pendellampe Med behandling av høy standard og dyktighet i alle detaljer, prøver vi å skape en enkel, ren og tidløs design. Spesielt Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolutt reglene i denne spesifikasjonen. Den innebygde Xicato XSM Artist Series LED-modulen har fått en fargegjengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en fargetemperatur på 3000 K - varmhvit (2700 K / 4000 K tilgjengelig på forespørsel) . LED-modulenes levetid er oppgitt av produsenten med 50 000 timer - L70 / B50, og fargen er konsistent over hele levetiden (1x2 trinn MacAdams over livet).

Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender Rocking Chair er en frittstående desktop-kalender i form av en miniatyrstol. Følg guiden for å sette sammen en gyngestol som vugger frem og tilbake akkurat som en ekte. Vis gjeldende måned på stolryggen og neste måned på setet. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.