Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" er det grunnleggende elementet i bilder, designer utforsker bevegelsesforhold og piksel for å bli temaet for dette designet. “Pixel” brukes på forskjellige kinoområder. Storhallen i billettkontoret rommer en enorm buet konvolutt dannet av over 6000 stykker rustfritt stålpaneler. Funksjonen visningsvegg er dekorert med enorme mengder firkantede strimler som stikker ut fra veggen og presenterer det glamorøse navnet på kino. Inne i denne kinoen ville alle glede seg over den fantastiske atmosfæren i den digitale verden som genereres av samholdet av alle “Pixel” -elementer.

Kontor

White Paper

Kontor Det lerretlignende interiøret materialiserer et rom for designernes kreative bidrag og skaper muligheter for utallige utstillinger av designprosess. Etter hvert som hvert prosjekt skrider frem, er veggene og tavlene dekket med forskning, designskisser og presentasjoner, som registrerer utviklingen av hvert design og blir designernes dagbok. De hvite gulvene og messingdøren, som er unikt og dristig ansatt for robust daglig bruk, samler fotavtrykk og fingeravtrykk fra ansatte og klienter, og er vitne til selskapets vekst.

Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféen er der besøkende føler sameksistens med hav. Enorm eggformet struktur plassert i midten av rommet fungerer samtidig som kasserer og kaffeforsyning. Ikonisk utseende på boden er inspirert av mørkt og kjedelig utseende kaffebønne. To store åpninger foran på begge sider av “stor bønne” fungerer som god kilde til ventilasjon og naturlig lys. Kafé sørget for langbord som en haug med blekkspruter og bobler helt. De tilsynelatende tilfeldig hengende lysekronene ligner fiskenes utsikt til vannoverflaten, skinnende krusninger absorberer koselig sollys fra den brede hvite himmelen.

Roadshow-Utstilling

Boom

Roadshow-Utstilling Dette er et utstillingsdesignprosjekt for et trendy motemerkets roadshow i Kina. Temaet for denne roadshow belyser ungdommens potensial til å stilisere sitt eget bilde, og symboliserer den eksplosive støyen denne roadshowen gjorde i offentligheten. Zigzag-form ble brukt som det viktigste visuelle elementet, men med forskjellige konfigurasjoner når det ble brukt i båsene i forskjellige byer. Strukturen til utstillingsbåsene var alle “kit-of-parts” prefabrikkerte på fabrikk og installert på stedet. Noen deler kan gjenbrukes eller konfigureres på nytt for å danne en ny båsdesign for neste stopp av roadshow.

Gjennombrudd For Grafisk Design

The Graphic Design in Media Conception

Gjennombrudd For Grafisk Design Denne boken handler om grafisk design; det gir eksplisitt, det detaljerte blikket på designstruktur som prosess som brukes til å kommunisere med publikum med forskjellige kulturer gjennom designmetoder inkluderer betydningen av grafisk design som en rolle, Designprosesser som teknikker, Branding design som markedskontekst, Packaging design with utarbeidet maler og inneholder verk fra svært fantasifulle reklamer, som brukes til å indikere prinsippene for design.