Designmagasin
Designmagasin
Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Brosje

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosje Karakter og ytre form på et motiv gjør det mulig å endre ny design av et ornament. I den livlige naturen endres en periode til en annen. Våren følger vinteren og morgenen kommer etter natten. Fargene endres også så vel som stemningen. Dette prinsippet om utskifting, veksling av bilder føres frem i utsmykkene til «Asia Metamorphosis», samlingen der to forskjellige tilstander, to ukontrollerte bilder reflektert i ett objekt. Bevegelige elementer i konstruksjonen gjør det mulig å endre ornamentets karakter og utseende.

Sminkesamling

Kjaer Weis

Sminkesamling Utformingen av Kjaer Weis kosmetikklinje destillerer grunnleggende om kvinners sminke til de tre viktige bruksområdene: lepper, kinn og øyne. Vi designet kompakter som er utformet for å speile funksjonene de vil bli brukt til å forbedre: slanke og lange for leppene, store og firkantede for kinnene, små og runde for øynene. Materiellt kan kompaktene svinges åpent med en innovativ lateral bevegelse, som svir ut som en sommerfugls vinger. Disse kompaktene er fullstendig påfyllbare og blir bevart med vilje istedenfor å resirkulere.

Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).

Moderne Dress Loafer

Le Maestro

Moderne Dress Loafer Le Maestro revolusjonerer klesskoen ved å inkorporere en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrix heel'. Matrixhælen reduserer hælens seksuelle visuelle masse og viser den strukturelle integriteten til kjoleskoen. For å utfylle den elegante vampen, brukes høykornet skinn for den øvre tydelige asymmetriske designen. Integrasjonen av hælpartiet til den øvre er nå sammensatt til en elegant og raffinert silhuett.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Denne designen utforsker lidelse i forskjellige lag: filosofisk, sosial, medisinsk og vitenskapelig. Fra mitt personlige synspunkt om at lidelse og smerte kommer i mange ansikter og former, filosofisk og vitenskapelig, valgte jeg humanisering av lidelse og smerte som mitt grunnlag. Jeg studerte analogiene mellom symbiotiske i naturen og symbiotiske i menneskelige relasjoner, og fra denne forskningen skapte jeg karakterer som visuelt representerer de symbiotiske forholdene mellom lid og lidende og mellom smerte og den som har smerter. Dette designet er et eksperiment, og betrakteren er temaet.