Designmagasin
Designmagasin
Stadion Gjestfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gjestfrihet Prosjektet med de nye Sky-salongene er bare det første trinnet i det enorme oppussingsprogrammet som AC Milan og FC Internazionale, sammen med Milanos kommune, gjennomfører med sikte på å transformere San Siro stadion i et multifunksjonsanlegg som kan være vert for alle de viktige begivenhetene som Milano vil møte i løpet av det kommende EXPO 2015. Etter suksessen med skybox-prosjektet har Ragazzi & Partners gjennomført ideen om å lage et nytt konsept med gjestfrihetsrom på toppen av den store grand stand på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruker RBFullers prinsipp om "Mindre for mer" for å produsere en lysarmatur med bare lyskilden og den elektriske ledningen. Tensegrity blir det strukturelle middelet som både arbeider gjensidig i kompresjon og spenning for å produsere et tilsynelatende diskontinuert lysfelt som bare er definert av dens strukturelle logikk. Skalbarheten og produksjonsøkonomien taler til en vare med endeløs konfigurasjon hvis lysende form grasiøst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekrefter paradigmet i vår epoke: Å oppnå mer mens du bruker mindre.

Konvertible Enheter For Utdanning

Pupil 108

Konvertible Enheter For Utdanning Elev 108: Den rimeligste konvertible enheten for Windows 8 for Education. Et nytt grensesnitt og en helt ny opplevelse i læring. Eleven 108 strekker seg over både nettbrett og laptop-verdener, og skifter mellom de to, for en bedre ytelse innen utdanning. Windows 8 åpner for nye læringsmuligheter, slik at studentene kan dra full nytte av berøringsskjermfunksjonen og de utallige appene. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 er den rimeligste og egnede løsningen for klasserom over hele verden.

Spisebord

Chromosome X

Spisebord Et spisebord designet for å gi sitteplasser for åtte personer, som samhandler i pilearrangement. Toppen er et abstrakt X, laget av to forskjellige stykker fremhevet av en dyp linje, mens den samme abstrakte X gjenspeiles på gulvet med grunnstrukturen. Den hvite strukturen er laget av tre forskjellige stykker for enkel montering og transport. Dessuten ble kontrasten til teakfiner av toppen og hvit for basen valgt for å gjøre den nedre delen lysere og gi mer vekt på den uregelmessig formede toppen, og dermed gi et hint for forskjellig interaksjon mellom brukerne.

Optisk Installasjon

Opx2

Optisk Installasjon Opx2 er en optisk installasjon som utforsker et symbiotisk forhold mellom natur og teknologi. Et forhold der mønstre, repetisjon og rytme beskriver både naturlige formasjoner og operasjoner av databehandlingsprosesser. Installasjonens eksklusive geometri, øyeblikkelig opacitet og / eller tetthet ligner på fenomenet kjøring med kornfelt eller forklart i teknologi mens man ser på binær kode. Opx2 bygger kompleks geometri og utfordrer oppfatningen av volum og rom.

Avtakbar Enhet For Utdanning

Unite 401

Avtakbar Enhet For Utdanning Unite 401: The perfect duo for Education. La oss snakke om teamarbeid. Med en utrolig allsidig 2-i-1-design, er Unite 401 det ideelle studentenheten for samarbeidende læringsmiljøer. Kombinasjonen av et nettbrett og en bærbar PC leverer den kraftigste mobile løsningen for utdanning, styrket av mgseries sikker design til den smarteste prisen.