Designmagasin
Designmagasin
Håndvesker

Qwerty Elemental

Håndvesker Akkurat som skrivemaskinens designutvikling viser transformasjonen fra en svært kompleks visuell form til den renforede, enkle geometriske formen, er Qwerty-elemental legemliggjøringen av styrke, symmetri og enkelhet. Konstruktive ståldeler laget av forskjellige håndverkere er særegne visuelle trekk ved produktet, noe som gir vesken et arkitektonisk utseende. Den vesentlige særegenheten ved vesken er to skrivemaskinnøkler som er produsert av egen hånd og montert av designeren selv.

Dameklær Kolleksjon

Macaroni Club

Dameklær Kolleksjon Samlingen, Macaroni Club, er inspirert av The macaroni fra midten av 1700-tallet som kobler dem til dagens logoavhengige mennesker. Makaroni var betegnelsen på menn som overskredet de vanlige motegrensene i London. De var logo-manien fra 1700-tallet. Denne samlingen tar sikte på å vise kraften til logoen fra fortid til nåtid, og skaper Macaroni Club som et merke av seg selv. Designdetaljene er inspirert av Macaroni-draktene i 1770, og den nåværende motetrenden med ekstreme volumer og lengde.

Nettsted

Tailor Made Fragrance

Nettsted Tailor Made Fragrance ble født av erfaring fra et italiensk selskap spesialisert i utvikling og produksjon av primæremballasje for duft-, hudpleie-, fargekosmetikk- og hjemmeduft. Webgriffes rolle var å støtte kundens forretningsstrategi ved å designe en løsning som favoriserte merkevarebevissthet og lanseringen av den nye forretningsenheten med fokus på å la brukerne lage sin unike og fullt tilpassede parfyme, og fremheve et bredt prosess med industriell vekst og segmentering av B2B-tilbudet.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid som integrerer boliginnredningen med både eleganse og stil. Det bringer humanisert teknologi og innovasjon gjennom funksjoner, kontrollerer temperatur og luftkvalitetsrensing med belysning og vase til rominnredning. Velforeningen kommer gjennom sensorteknologi som kan lese miljøet og holde den lokale temperaturen og fuktigheten stabil, i henhold til tidligere oppsett, laget av MideaApp.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigasjonsrobot for sykehuslogistikk. Det er et produktservicesystem for å utføre sikre og effektive leveranser, noe som reduserer helsepersonellets sjanser for å bli utsatt for å bli syke, begrense pandemisykdommer mellom sykehusansatte og pasienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjelper med å håndtere sykehusleveranser med enkel tilgang og sikkerhet, ved å bruke ukomplisert brukerinteraksjon gjennom den vennlige teknologien. Robotenhetene har evnen til å bevege seg autonomt innendørsmiljø og har synkronisert flyt med lignende enheter, og være i stand til å robotisere teamarbeidet.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset dukket opp av kjærlighet og for kjærlighet - et kjærlig par med tre barn. Husets DNA inkluderer strukturering av estetiske prinsipper som finner inspirasjon i ukrainsk historie og kultur inspirert av japansk visdom. Jordens element som materiale gjør seg gjeldende i strukturelle aspekter av hjemmet, for eksempel det originale halmtaket og i de vakre og tette strukturerte leirveggene. Ideen om å hylle, som et grunnleggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.