Designmagasin
Designmagasin
Restaurant Bar Rooftop

The Atticum

Restaurant Bar Rooftop Sjarmen til en restaurant i et industrielt miljø bør gjenspeiles i arkitekturen og innredningen. Den svarte og grå kalkpussen, som er spesielt utviklet for dette prosjektet, er et av bevisene på dette. Dens unike, røffe struktur går gjennom alle rommene. I detaljutførelsen ble det bevisst brukt materialer som råstål, hvis sveisesømmer og slipemerker forble synlige. Dette inntrykket støttes av valget av sprøytevinduer. Disse kalde elementene kontrasteres av varmt eiketre, håndhøvlet fiskebeinsparkett og en ferdig beplantet vegg.

Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerer klassisk design i form av en sylindrisk, håndlaget glasskropp med innovativ lysteknologi som gir tredimensjonale lyseffekter på tekstillampeskjermen. Estelle er bevisst designet for å gjøre belysningsstemninger til en følelsesmessig opplevelse, og tilbyr et uendelig utvalg av statiske og dynamiske stemninger som produserer alle slags farger og overganger, kontrollert via et berøringspanel på armaturen eller en smarttelefonapp.

Flyttbar Paviljong

Three cubes in the forest

Flyttbar Paviljong Tre kuber er enheten med de ulike egenskapene og funksjonene (lekeutstyr for barn, offentlige møbler, kunstgjenstander, meditasjonsrom, arbor, små hvileplasser, venterom, stoler med tak), og kan gi folk friske romopplevelser. Tre kuber kan lett transporteres med en lastebil på grunn av størrelsen og formen. Når det gjelder størrelse, installasjon (hellingen), sitteflater, vinduer etc., er hver kube utformet karakteristisk. Tre kuber er referert til japanske tradisjonelle minimumsrom som teseremonirom, med variasjon og mobilitet.

Multifunksjonelt Kompleks

Crab Houses

Multifunksjonelt Kompleks På den store sletten i det schlesiske lavlandet står ett magisk fjell alene, dekket av mystikk tåke, og ruver over den pittoreske byen Sobotka. Der, midt i naturlandskap og legendarisk beliggenhet, er Crab Houses-komplekset: et forskningssenter planlagt å være. Som en del av byens revitaliseringsprosjekt, er det ment å slippe løs kreativitet og innovativitet. Stedet samler forskere, kunstnere og lokalsamfunn. Formen på paviljongene er inspirert av krabber som kommer inn i et rislende hav av gress. De vil bli opplyst om natten, som ligner ildfluer som svever over byen.

Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES er en søken etter poesi i design... En skog sett fra bakken er som søyler som forsvinner mot himmelen. Vi kan ikke se dem ovenfra; fra fugleperspektiv ligner skogen et glatt teppe. Vertikalitet blir horisontalitet og forblir fortsatt enhetlig i sin dualitet. På samme måte bringer bordet la SINFONIA de los ARBOLES tankene på grenene på trærne som danner en stabil base for en subtil benkeplate som utfordrer tyngdekraften. Bare her og der flimrer solstrålene gjennom grenene på trærne.

Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nye Izhiman Premier-butikkdesignen utviklet seg rundt å skape en trendy og moderne opplevelse. Designeren brukte en annen blanding av materialer og detaljer for å betjene hvert hjørne av de viste elementene. Hvert utstillingsområde ble behandlet separat ved å studere materialegenskapene og de viste varene. Skaper en blanding av materialer som blandes mellom Calcutta-marmor, valnøtttre, eiketre og glass eller akryl. Som et resultat var opplevelsen basert på hver funksjon og klientpreferanser med et moderne og elegant design som er kompatibelt med de fremviste elementene.