Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjon

The Future Sees You

Kunstinstallasjon The Future Sees You presenterer skjønnheten i optimismen som er omfavnet av den unge kreative voksen - fremtidens tenkere, innovatører, designere og kunstnere i din verden. En dynamisk visuell historie, projisert gjennom 30 vinduer over fem nivåer øynene blusser gjennom et levende spekter av farger, og til tider ser det ut til å følge mengden når de ser ut med selvtillit utover natten. Gjennom disse øynene ser de fremtiden, tenkeren, innovatøren, designeren og artisten: morgendagens reklamer som vil forandre verden.

Sigarettfilter

X alarm

Sigarettfilter X-alarm, er en alarm for røykere som får dem til å innse hva de gjør med seg selv mens de gjør det. Dette designet er en ny generasjon sigarettfiltre. Denne designen kan være en god erstatning for dyre reklame mot røyking, og det har mer innflytelse på røykeres sinn enn annen negativ reklame. Det har en veldig enkel struktur, filtrene er stemplet med et usynlig blekk som dekker det negative området av skissen og for hver puff vil skissen vises tydeligere, så for hver puff vil du se at hjertet ditt blir mørkere og du vet hva som skjer med deg.

Magnesiumemballasje

Kailani

Magnesiumemballasje Arome Agency sine arbeider med grafisk identitet og kunstnerisk linje for Kailani-emballasje er basert på minimal og ren design. Denne minimalismen er i tråd med produktet som bare har en ingrediens, magnesium. Typografien som er valgt er sterk og skrevet. Det kjennetegner både styrken til mineral magnesium og styrken til produktet, som gjenoppretter vitalitet og energi til forbrukerne.

Flaske Vin

Gabriel Meffre

Flaske Vin Aroma skaper den grafiske identiteten til samlerskålen Gabriel Meffre som feirer 80 år. Vi jobbet med en karakteristisk design fra 30-tiden av tiden, symbolisert grafisk av en kvinne med et glass vin. Fargebladene som brukes er aksentert av preging og varm foliestempling for å fremheve samlersiden av samlingen.

Matemballasje

Chips BCBG

Matemballasje Utfordringen for å realisere chip-pakninger av merket BCBG besto i å utføre en serie emballasje i tilstrekkelig med universets merke. Emballasjene måtte være både minimalistiske og moderne, mens de hadde dette håndverksmessige preget av chips og den hyggelige og sympatiske siden som bringer karakterene som er tegnet med pennen. Aperitiffen er et koselig øyeblikk som må føles på emballasjen.

Desktop Installasjon

Wood Storm

Desktop Installasjon The Wood Storm er en stasjonær installasjon for visuell glede. Turbulensen i luftstrømmen gjøres ekte av en treforheng som forbedres av lys støpt nedenfra for en verden uten tyngdekraft. Installasjonen oppfører seg som en endeløs dynamisk loop. Det guider siktlinjen rundt den for å søke etter begynnelsen eller sluttpunktet da publikum faktisk danser med stormen.