Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsplakat

Optics and Chromatics

Utstillingsplakat Tittelen Optics and Chromatic viser til debatten mellom Goethe og Newton om fargenes natur. Denne debatten er representert ved sammenstøtet mellom de to bokstavformede komposisjonene: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den andre er avhengig av det impresjonistiske spillet av fargerike skygger. I 2014 fungerte dette designet som cover for Pantone Plus Series Artist Covers.

Prosjektnavn : Optics and Chromatics, Designernes navn : Andorka Timea, Kundens navn : Timea Andorka.

Optics and Chromatics Utstillingsplakat

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.