Designmagasin
Designmagasin
Tilpasningsdyktige Smykker

Gravity

Tilpasningsdyktige Smykker Mens det i det 21. århundre ofte er bruk for høye moderne teknologier, av nye materialer eller ekstreme nye former, er et must å gjøre innovasjoner, Bevist Gravity det motsatte. Gravity er en samling av tilpasningsdyktige smykker som bare bruker gjengingen, en veldig gammel teknikk og tyngdekraften, en uuttømmelig ressurs. Samlingen er sammensatt av et stort antall sølv- eller gullelementer, med forskjellige design. Hver av dem kan assosieres med perler eller steinstrenger og anheng. Samlingen blir så uendelig med forskjellige juveler.

Dameklær Kolleksjon

The Hostess

Dameklær Kolleksjon Daria Zhiliaevas gradsamling handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skjørhet. Samlingens inspirasjon kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Vertinnen av Kobberfjellet er en magisk beskytter av gruvearbeidere fra en gammel russisk eventyr. I denne samlingen kan du se det vakre ekteskapet med rette linjer, inspirert av gruves uniformer, og de grasiøse volumene av russisk nasjonaldrakt. Teammedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Veske, Er Kveldsveske

Tango Pouch

Veske, Er Kveldsveske Tango-vesken er en enestående veske med en virkelig innovativ design. Det er et bærbart kunstverk som bæres av armbåndets håndtak, det lar deg ha hendene frie. Innvendig er det nok plass og den sammenleggbare magnetlukkekonstruksjonen gir en uventet enkel og bred åpning. Vesken er laget med mykt, vokset legg i kalveskinn for en utrolig behagelig berøring av håndtaket og puffede sideinnsatser, med vilje i kontrast til den mer konstruerte hoveddelen som er laget av såkalt glasert skinn.

Frakk Som Kan Konvertible

Eco Furs

Frakk Som Kan Konvertible Pelsen som kan være 7-i-1 er inspirert av de travle karriere damene som velger unik, økologisk og funksjonell daglig garderobe. I det gamle, men igjen trendy, håndsydde skandinaviske Rya Rug-tekstilet blir tolket på en moderne måte, noe som resulterer i utstyrte ullplagg som er som pelsverk når det gjelder ytelsen. Forskjellen er i detalj og vennlighet med dyr og miljø. Gjennom årene har Eco Pelsen blitt testet i forskjellige europeiske vinterklima som har bidratt til å utvikle egenskapene til denne pelsen og de andre nyere stykkene til perfeksjon.

Klær

Bamboo lattice

Klær I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter som båter, møbler, kyllingbur, lykter ... Bambusgitter er sterk, billig og enkel å lage. Min visjon er å lage et ferieanlegg som er spennende og grasiøs, sofistikert og sjarmerende. Jeg brukte denne bambusgitterdetaljen på noen av mine mote ved å konvertere det rå, harde vanlige gitteret til mykt materiale. Designene mine kombinerer tradisjon med moderne form, hardheten i gittermønsteret og sandmykhet i fine stoffer. Mitt fokus er på form og detaljer, noe som gir sjarm og femininitet til brukeren.

Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K gullring som glir på fingeren for å skape et sjarmerende utseende. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unike elementer som diamanter, ametyster, sitriner, tsavoritt, topas og komplementert med hvitt og gult gull. Hver brikke har sitt eget spesifiserte materiale, noe som gjør det til en-av-en-slag. I tillegg reflekterer den flate, glasslignende fasaden på skiver av edelstener forskjellige lysstråler i forskjellige omgivelser, og gir ringen en eksklusiv karakter.