Designmagasin
Designmagasin
Tilkoblet Klokke

COOKOO

Tilkoblet Klokke COOKOO ™, verdens første designer smartwatch som kombinerer en analog bevegelse med en digital skjerm. Med en ikonisk design for sine ultra rene linjer og smarte funksjonaliteter, viser klokken foretrukne varsler fra smarttelefonen eller iPad. Takket være COOKOO App ™ -brukere holder kontrollen over sitt tilkoblede liv ved å velge hvilke varsler og varsler de vil motta rett til håndleddet. Ved å trykke på tilpassbar COMMAND-knapp, kan du aktivere kameraet fjernkontroll, avspilling av fjernkontroll, Facebook-innsjekking med en knapp og mange andre alternativer.

Bærbar Veske

Olga

Bærbar Veske En bærbar datamaskinveske med spesiell stropp og fester et annet sakssystem. For materialet tok jeg resirkulert skinn. Det er flere farger der alle kan hente sine egne. Målet mitt var å gjøre en enkel, interessant laptopveske hvor det er enkelt å chage omsorgssystem og hvor du kan feste en annen sak hvis du må ta med til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad. Du kan bære paraply eller en avis under saken med deg. Lett omskiftelig sak for hver dag etterspørsel.

Regnfrakk

UMBRELLA COAT

Regnfrakk Denne regnfrakken er en kombinasjon av en regnfrakk, en paraply og vanntette bukser. Avhengig av værforholdene og mengden regn kan den justeres til forskjellige nivåer av beskyttelse. Hans unike egenskap er at den kombinerer regnfrakk og paraply i ett element. Med “paraply-regnfrakken” er hendene frie. Det kan også være perfekt for sportsaktiviteter som å sykle. I tillegg i en fullsatt gate støter du ikke i andre parasoller da paraplyhetten strekker seg over skuldrene.

Ring

Doppio

Ring Dette er en spennende juvel av mystisk natur. "Doppio", i sin spiralform, reiser i to retninger som symboliserer menns tid: deres fortid og deres fremtid. Den bærer sølvet og gullet som representerer utviklingen av menneskets ånds dyder gjennom hele sin historie på jorden.

Ring Og Anheng

Natural Beauty

Ring Og Anheng Samlingen Natural Beauty ble skapt som en hyllest til Amazonas-skogen, ikke bare til Brasil, men for hele verden. Denne samlingen samler naturens skjønnhet med sensualiteten til feminine kurver der smykkene former og kjærtegner kvinnens kropp.

Halskjede

Sakura

Halskjede Halskjedet er veldig fleksibelt og laget av forskjellige deler loddet sømløst sammen for å kaskade vakkert på kvinnenes nakkeområde. Midtblomstene på høyre side roterer, og det er tillatt å bruke den venstre kortere delen av halskjeden hver for seg som en brosje. Halskjeden er veldig lett gitt 3D-formen og kompleksiteten til stykket. Bruttovekten for den er 362,50 gram laget er 18 karat, med 518,75 karat stein og diamanter