Designmagasin
Designmagasin
Hudpleiepakke

Bionyalux

Hudpleiepakke Konseptet med å gjenopprette hud i nye hudpleieprodukter sammenfaller med null belastningen med bagassgjenvinning, miljøvern og økologisk konsept. Fra produktegenskapene til den 60-dagers begrensede holdbarheten på matvareklasse for den 30 dager lange behandlingsprosessen for hudforbedring, er 30 og 60 valgt som det visuelle gjenkjennelsessymbolet for produktet, og de tre stadier av bruk, 1,2, 3 er integrert i visjonen.

Rispakke

Songhua River

Rispakke Songhua River Rice, er et high-end risprodukt under SOURCEAGE Food Group. Når den tradisjonelle kinesiske festivalen - vårfestivalen nærmer seg, designer de gjennom et vakkert pakket risprodukt som gaver til kunder av vårfestgavene, så den generelle designen trenger å gjenspeile den festlige atmosfæren til vårfestivalen, og fremheve de tradisjonelle kinesiske kulturelle elementene. og lykkebringende god mening.

Skulpturinstallasjon

Superegg

Skulpturinstallasjon Superegg representerer den raske multipliseringen av kaffekapsler til engangsbruk, som symboliserer menneskets bekvemmelighet og dens innvirkning på miljøet. Den strukturerte geometriske supereggformen, som er dokumentert av matematikeren Gabriel Lame, ser ut levitert over bakken, og er spredt med tilfeldig kasserte kaffekapsler ordnet i perfekte linjer. Visceral-opplevelsen engasjerer betrakteren fra alle vinkler og avstander. Over 3000 kapsler ble samlet inn via en oppfordring til handling på sosiale medier og nærmiljøet. Superegg lar betrakteren lese avfall og oppmuntre til nye gjenvinningsvaner.

Gavesett For Gourmetmat

Saintly Flavours

Gavesett For Gourmetmat Saintly Flavours er et gavesett for gourmetmat som retter seg mot forbrukere av high-end-butikker. Etter trenden hvor mat og servering har blitt moteriktig, kommer inspirasjonen til prosjektet fra 2018s Met Gala-motetema Katolisisme. Jeremy Bonggu Kang prøvde å lage et utseende som fanger øynene til high-end shop-forbrukere ved å bruke den utsmykkede og tradisjonelle etsestilen til illustrasjoner for å representere den rike tradisjonen for kunst og matlaging av høy kvalitet i katolske klostre.

Offentlig Kunstplass

Dachuan Lane Art Installation

Offentlig Kunstplass Dachuan-banen til Chengdu, vestbredden av Jinjiang-elven, er en historisk gate som forbinder ruinene av Chengdu East Gate City-muren. I prosjektet ble buegangen til Dachuan Lane i historien gjenoppbygd på gammel måte i den opprinnelige gaten, og historien om denne gaten ble fortalt av gatekunstinstallasjonen. Inngrepet av kunstinstallasjon er en slags media for videreføring og overføring av historier. Den gjengir ikke bare spor etter historiske gater og baner som er blitt revet, men gir også en slags temperaturminne for de nye gatene og banene.

Visuell Kommunikasjon

Plates

Visuell Kommunikasjon For å demonstrere forskjellige avdelinger i jernvarebutikken kom Didyk Pictures på ideen om å presentere dem som flere plater med forskjellige maskinvareobjekter på toppen av dem, servert på en restaurantmessig måte. Hvit bakgrunn og hvite retter er med på å fremheve de serverte gjenstandene og gjør det lettere for butikkbesøkende å finne en viss avdeling. Bildene ble også brukt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvit bakgrunn og en enkel komposisjon gjør at denne annonsemeldingen kan oppfattes selv av en person i en forbipasserende bil.