Designmagasin
Designmagasin
Kappestativ

Lande

Kappestativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funksjonell kontorskulptur, en blanding av kunst og funksjon. Sammensetningen ble antatt å være en estetisk form for å pynte kontorlokalet og for å beskytte i dag det mest ikoniske bedriftsplagget, Blazer. Sluttresultatet er et veldig energisk og sofistikert stykke. Produksjon og detaljhandel var at stykket var designet til å være lett, sterkt og masseproduserbart.

Led Pendellampe

Stratas.07

Led Pendellampe Med behandling av høy standard og dyktighet i alle detaljer, prøver vi å skape en enkel, ren og tidløs design. Spesielt Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolutt reglene i denne spesifikasjonen. Den innebygde Xicato XSM Artist Series LED-modulen har fått en fargegjengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en fargetemperatur på 3000 K - varmhvit (2700 K / 4000 K tilgjengelig på forespørsel) . LED-modulenes levetid er oppgitt av produsenten med 50 000 timer - L70 / B50, og fargen er konsistent over hele levetiden (1x2 trinn MacAdams over livet).

Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender Rocking Chair er en frittstående desktop-kalender i form av en miniatyrstol. Følg guiden for å sette sammen en gyngestol som vugger frem og tilbake akkurat som en ekte. Vis gjeldende måned på stolryggen og neste måned på setet. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Elsykkel

ICON E-Flyer

Elsykkel ICON og Vintage Electric samarbeidet om å utforme denne tidløse el-sykkelen. ICON E-Flyer er designet og bygget i California i lite volum, og gifter seg med vintage design med moderne funksjonalitet, for å skape en tydelig og dyktig personlig transportløsning. Funksjonene inkluderer en rekkevidde på 35 kilometer, topphastighet på 22 MPH (35 MPH i løpsmodus!) Og en ladetid på to timer. Ekstern USB-kontakt og ladetilkoblingspunkt, regenerativ bremsing og komponenter av høyeste kvalitet gjennomgående. www.iconelectricbike.com

Kalender

calendar 2013 “Town”

Kalender The Town er et papirhåndverkssett med deler som fritt kan settes sammen i en kalender. Sett sammen bygninger i forskjellige former og nyt å skape din helt egen lille by. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Se

Ring Watch

Se Ringsen representerer den maksimale forenklingen av et tradisjonelt armbåndsur gjennom eliminering av antall og hender til fordel for de to ringene. Dette minimalistiske designet gir både et rent og enkelt utseende som gifter seg perfekt med sens iøynefallende estetikk. Den signaturkronen gir fortsatt et effektivt middel for å endre timen mens den skjulte e-blekkskjermen viser frem de livlige fargebåndene med eksepsjonell definisjon, og til slutt opprettholder et analogt aspekt og gir også en lengre batterilevetid.