Designmagasin
Designmagasin
Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske utseendet til Poise, en bordlampe designet av Robert Dabi fra Unform. Studio skifter mellom statisk og dynamisk og en stor eller liten holdning. Avhengig av forholdet mellom den opplyste ringen og armen som holder den, oppstår en kryssende eller tangentlinje til sirkelen. Når ringen ble plassert på en høyere hylle, kan ringen henge over hylla; eller ved å vippe ringen, kan den berøre en omgivende vegg. Hensikten med denne justerbarheten er å få eieren kreativt involvert og leke med lyskilden i forhold til andre gjenstander rundt den.

Utstillingsplakat

Optics and Chromatics

Utstillingsplakat Tittelen Optics and Chromatic viser til debatten mellom Goethe og Newton om fargenes natur. Denne debatten er representert ved sammenstøtet mellom de to bokstavformede komposisjonene: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den andre er avhengig av det impresjonistiske spillet av fargerike skygger. I 2014 fungerte dette designet som cover for Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringn ble designet for å oppmuntre folk til å gå tilbake til den lekne siden av livet som vanligvis går tapt når voksenlivet kommer. Designeren ble inspirert av minnene fra å se sin sønn leke med sin fargerike magiske kube. Brukeren kan leke med ringn ved å rotere de to uavhengige modulene. Ved å gjøre dette, kan edelstenens fargesett eller modulenes plassering matches eller ikke stemmer overens. Foruten det lekne aspektet, har brukeren valget mellom å bære en annen ring hver dag.

Underholdning

Free Estonian

Underholdning I dette unike kunstverket brukte Olga Raag estiske aviser fra året da bilen opprinnelig ble produsert i 1973. De gule avisene ved Nasjonalbiblioteket ble fotografert, renset, justert og redigert for å brukes på prosjektet. Det endelige resultatet ble trykt på spesialmateriale brukt på biler, som varer i 12 år, og det tok 24 timer å søke. Free Estonian er en bil som trekker oppmerksomhet og omgir mennesker med positiv energi og nostalgiske barndomsfølelser. Det innbyr til nysgjerrighet og engasjement fra alle sammen.

Hestekompleks

Emerald

Hestekompleks Holistisk arkitektonisk og romlig prosjektbilde forener alle de seks bygningene og avslører funksjonell identitet til hver. Utvidede fasader av arenaer og staller rettet mot administrativ sammensatt kjerne. Seksidig bygning som krystallrist hviler i treramme som i halskjede. Vegg trekanter dekorert med spredning av glass som smaragd detaljer. Buet hvit konstruksjon fremhever hovedinngangen. Fasadegitter er også en del av det indre rommet, der miljøet oppfattes gjennom gjennomsiktig vev. Interiør fortsetter temaet av trekonstruksjoner, ved hjelp av skala av elementer til mer proporsjonal menneskelig skala.

Høyttalerorkester

Sestetto

Høyttalerorkester Et orkesterens ensemble av høyttalere som spiller sammen som ekte musikere. Sestetto er et flerkanals lydsystem for å spille individuelle instrumentspor i separate høyttalere av forskjellige teknologier og materialer dedikert til det spesifikke lydvesken, blant ren betong, resonans lydpaneler av tre og keramiske horn. Blandingen av spor og deler kommer tilbake til å være fysisk i stedet for å lytte, som i en ekte konsert. Sestetto er kammerorkesteret til den innspilte musikken. Sestetto er direkte egenprodusert av designerne Stefano Ivan Scarascia og Francesco Shyam Zonca.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.