Designmagasin
Designmagasin
Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.

Salgskontorer

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Salgskontorer Med vannoverflate som speil er høydebildet av bygningen satt av; med skulptur og beplantning som elementer, dannes interessen til vann gjennom dekorasjon; med flytende beplantning og skiftende fontener og kunstneriske lys, dannes interessen ; Med vann som sjel trekkes kombinasjonen av kunst og funksjon gjennom rommets vendepunkt; det brede svømmebassenget, i solskinnet, vannet krusninger, klart og gjennomsiktig, skinner gjennom det lyse vannet, kan se holdningen til hver flis tydelig, det ser ut til at det også renser menneskesinnet generelt.

Flerfunksjonshus

Best in Black

Flerfunksjonshus Best in Black er et prosjekt som tar sikte på å skape en ny type boligbygg. Interiørdesignen til leilighetene representerer industriell designmøte med meksikansk arkitektur, materialene som er valgt er ment å projisere en følelse av undring i offentlige områder og et lunt utseende etter leiligheter, dette i motsetning til en ren, nøktern fasade. De fire fasadene er tydelig inspirert til en tilfeldig plassering av Tetris-spillformene som danner bygningens vegger og vinduer, og skaper opplyste atmosfærer som skaper komfort for brukeren.

Luksus Hybrid Piano

Exxeo

Luksus Hybrid Piano EXXEO er et elegant hybridpiano for moderne rom. Den unike formen legemliggjør den tredimensjonale sammensmeltingen av lydbølger. Kunder kan fullstendig tilpasse pianoet sitt for å være i harmoni med omgivelsene som et dekorativt kunstverk. Dette høyteknologiske pianoet er laget av eksotiske materialer som karbonfiber, førsteklasses Automotive Leather og Aerospace grade Aluminium. Avansert lydbordhøyttalersystem; gjenskaper det store dynamiske spekteret av flygelene gjennom 200 watt, 9-høyttalersystemet. Det innebygde innebygde batteriet gjør det mulig for piano å spille opptil 20 timer på en enkelt lading.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette prosjektet forfølger dybden og nøyaktigheten til materiale, teknologi og rom, og legger vekt på integriteten til funksjon, struktur og form. Gjennom kombinasjonen av lyseffekt og nye materialer for å utgjøre de beste estetiske elementene, for å oppnå målet om banebrytende design, for å gi folk ubegrenset følelse av teknologi-ærbødighet.

Bolighus

Casa Lupita

Bolighus Casa Lupita hyller den klassiske koloniale arkitekturen i Merida, Mexico og dens historiske nabolag. Dette prosjektet innebar restaurering av casona, som regnes som et kulturminne, samt arkitektonisk, interiør, møbler og landskapsdesign. Det konseptuelle forutsetningen for prosjektet er sammenstillingen av kolonial og moderne arkitektur.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.