Designmagasin
Designmagasin
Fritidsklubb

Central Yosemite

Fritidsklubb Gå tilbake til livets enkelhet, solen gjennom vinduslyset og skygge krysser. For å bedre gjenspeile den naturlige smaken i det generelle rommet, bruk fullstendig loggdesign, enkel og stilig, humanistisk komfort, stress kunstnerisk romatmosfære. Orientalsk sjarmtone, med en unik romlig stemning. Dette er et annet uttrykk for interiøret, det er naturlig, rent, variabelt.

Tørr Teemballasje

SARISTI

Tørr Teemballasje Designet er en sylindrisk beholder med livlige farger. Innovativ og lysende bruk av farger og former skaper et harmonisk design som reflekterer SARISTIs urteinfusjoner. Det som skiller vårt design er vår evne til å gi en moderne vri på tørr teemballasje. Dyrene som brukes i emballasjen representerer følelser og forhold som folk ofte opplever. For eksempel representerer Flamingo-fuglene kjærlighet, Panda-bjørnen representerer avslapning.

Olivenoljeemballasje

Ionia

Olivenoljeemballasje Da de gamle grekerne pleide å male og designe hver olivenoljeamfora (beholder) hver for seg, bestemte de seg for å gjøre det i dag! De gjenopplivet og anvendte denne eldgamle kunsten og tradisjonen, i en moderne moderne produksjon der hver og en av de 2000 produserte flaskene har forskjellige mønstre. Hver flaske er individuelt designet. Det er en enestående lineær design, inspirert av gamle greske mønstre med et moderne preg som feirer en vintage olivenoljearv. Det er ikke en ond sirkel; det er en rett utviklende kreativ linje. Hver produksjonslinje skaper 2000 forskjellige design.

Merkevarebygging

1869 Principe Real

Merkevarebygging 1869 Principe Real er et Bed and Breakfast som ligger på det mest trendy stedet i Lisboa - Principe Real. Madonna har nettopp kjøpt et hus i dette nabolaget. Denne B & B ligger i et gammelt palass fra 1869, og holder den gamle sjarmen blandet med moderne interiør, og gir den et luksuriøst utseende. Denne merkevaren ble pålagt å innlemme disse verdiene i logoen og merkevareapplikasjonene for å gjenspeile filosofien til denne unike innkvarteringen. Det resulterer i en logo som blander en klassisk font, som minner om de gamle dørnummerene, med moderne typografi og en detalj av et stilisert sengikon i L of Real.

Bolig

Panorama Villa

Bolig Uansett strukturen til en typisk Mani-landsby, er konseptet oppfattet som en serie individuelle steinfragmenter som dreier seg om atrium, inngang og oppholdsrom. De grove volumene av boligen åpner en dialog med sine naturlige omgivelser, mens rytmen til åpningene enten sørger for privatliv eller inviterer til panoramautsikt over horisonten, og konstruerer en direkte opplevelse av suksessive og mangfoldige fortellinger. Villaen ligger i Navarino Residences, en samling luksusvillaer for privat eierskap i hjertet av feriestedet Navarino Dunes.

Bayersk Ølemballasjedesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ølemballasjedesign I middelalderen la lokale bryggerier ølene sine eldre i over 600 år gamle klippekjellere under slottet i Nürnberg. For å hedre denne historien tar emballasjen til "AEcht Nuernberger Kellerbier" et autentisk blikk tilbake i tid. Ølmerket viser en håndtegning av slottet som sitter på steiner og en trefat i kjelleren, innrammet av skrifttyper i vintage-stil. Forseglingsetiketten med selskapets "St. Mauritius" varemerke og den kobberfargede kronkorkene formidler håndverk og tillit.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.