Designmagasin
Designmagasin
Familie Kjøpesenter

Funlife Plaza

Familie Kjøpesenter Funlife Plaza er et familiesenter for fritid og utdanning for barn. Har som mål å lage en racingbilkorridor for barna å kjøre bil under foreldrenes shopping, et trehus for barn som passer på og leke inne, et "lego" tak med skjult kjøpesenternavn for å inspirere barnas fantasi. Enkel hvit bakgrunn med rødt, gult og blått, la barna tegne og fargelegge det på vegger, gulv og toalett!

Interiørdesign

Suzhou MZS Design College

Interiørdesign Dette prosjektet ligger i Suzhou, som er kjent for den tradisjonelle kinesiske hagedesignen. Designeren prøvde å samle både hennes modernistiske følelser så vel som Suzhou-folkespråket. Designet tar ledetråder fra tradisjonell Suzhou-arkitektur med bruk av hvitkalkede gipsvegger, månedører og intrikat hagearkitektur for å se for seg Suzhou-folketalen i en moderne sammenheng. Møbler ble opprettet med resirkulerte grener, bambus og halmtau med studenters deltakelse, noe som ga denne utdanningsrommet den spesielle betydningen.

Meldingsstol

Kepler 186f

Meldingsstol Strukturelt grunnlag for Kepler-186f lenestol er en bakke, loddet fra en ståltråd som elementene skåret ut av eik er festet ved hjelp av messinghylser. Ulike alternativer for armaturbruk kombineres i harmoni med treskjæring og juvelerelementer. Dette kunstobjektet representerer et eksperiment der forskjellige estetiske prinsipper kombineres. Det kan beskrives som "barbarisk eller ny barokk" der grove og utsøkte former kombineres. Som et resultat av improvisasjon ble Kepler flerlags, innhyllet med undertekstene og nye detaljer.

Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er treningssko og sportsutstyr, som ble produsert med injeksjonsteknologi, utstilt. Stedet ser ut som produsert med injeksjonsformpressing. I fremstillingsmetoden for dette stedet, møbler som om de ble produsert i injeksjonsform for å generere helheten. Grove systier som i taket, mykner all teknologisk synlighet.