Designmagasin
Designmagasin
Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" ble utgitt som konseptplakat. Den forteller hovedsakelig historien om en jente som ble overfalt seksuelt. Hvitt har vanligvis metaforen om død og symbolet på kyskhet. Denne plakaten velger å skjule budskapet om "død" bak en jentes stille og milde tilstand, for å fremheve den sterkere følelsen bak stillhet. Samtidig integrerte designeren kunstneriske elementer og suggererende symboler i bildet, noe som forårsaket mer omfattende tenking og utforsking av filmverk.

Vaskerembelte Innendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskerembelte Innendørs Dette er vaskerem for interiørbruk. Kompakt karosseri som er mindre enn japansk pocket, ser ut som målebånd, jevn finish uten skrue på overflaten. 4 m lengde belte har totalt 29 hull, hvert hull kan holde og holde kleshengeren uten klutspinner, det fungerer for raskt tørking. Beltet er laget av antibakteriell og anti-mold polyuretan, sikkert, rent og sterkt materiale. Maks belastning er 15 kg. 2 stk krok og roterende kropp tillater bruk på flere måter. Liten og enkel, men dette er veldig nyttig innendørstøy. Enkel betjening og smart installasjon vil passe til alle typer rom.

Sykehus

Warm Transparency

Sykehus Konvensjonelt har et sykehus en tendens til å være et rom som har dårlig naturlig farge eller materiale på grunn av kunstig strukturmateriale for å forbedre funksjonell og effektivitet. Derfor føler pasienter at de skiller seg fra hverdagen. En vurdering av et behagelig miljø der pasienter kan tilbringe og være fri for stress, bør tas. TSC arkitekter gir et åpent og behagelig rom ved å sette et L-formet åpent takrom og de store takskjeggene ved å bruke mye tremateriale. Den varme gjennomsiktigheten i denne arkitekturen kobler sammen mennesker og medisinske tjenester.

Øreringer

Van Gogh

Øreringer Ørepynt inspirert av mandeltreet i blomstre malt av Van Gogh. Delikatessen til grenene er gjengitt av delikate Cartier-kjeder som i likhet med grenene svaier med vinden. De forskjellige nyansene av de forskjellige edelstenene, fra nesten hvite til en mer intens rosa, representerer blomsterens nyanser. Klyngen med blomstrende blomster er representert med forskjellige kuttesteiner. Laget med 18 k gull, rosa diamanter, morganitter, rosa safirer og rosa turmaliner. Polert og strukturert finish. Ekstremt lett og med perfekt passform. Dette er vårens ankomst i form av en juvel.

Bolig

Slabs House

Bolig Slab House ble designet for å sammenstille byggematerialer, kombinere tre, betong og stål. Designet er samtidig hypermoderne, men diskret. De enorme vinduene er et øyeblikkelig samlingspunkt, men de er beskyttet mot vær og gateutsikt av betongplater. Hagene har stor betydning i eiendommen, både på bakkenivå og i første etasje, slik at beboerne kan føle seg koblet til naturen når de samhandler med eiendommen, og skaper en unik flyt når man beveger seg fra inngangen til oppholdsområdene.

Hus

VH Green

Hus Huset er utvidet grønt i både plant og stereoskopisk, som skaper et godt miljø for både innbyggere og byen. I den solfylte asiatiske regionen er Breeze Soleil som bruker denne grønne en veldig effektiv måte å tenke på. Ikke bare solskjermens funksjon om sommeren, men også beskyttelse av personvern, unngåelse fra gatestøy og kjøleeffekt ved automatisk vanning.