Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Salgssenter Designet kombinerer nordøst-folket med mildhet og nåde i Sør for å la livet fullt av inkluderende. Den smarte designen og det kompakte oppsettet utvider interiørarkitekturen. Designeren bruker enkle og internasjonale designferdigheter med rene elementer og vanlige materialer, som gjør rommet naturlig, rolig og unik. Designet er et salgssenter på 600 kvadratmeter, det tar sikte på å designe et moderne orientalsk yrkesalgssenter, som gjør beboerens hjerte stille og kaster utsiden støyende. Hold deg sakte og nyt skjønnhetslivet.

Salgssenter

Yango Poly Kuliang Hill

Salgssenter Denne designen tar sikte på å utforske hvordan man får en fornøyd opplevelse av det idylliske forstedene, som får folk til å forfølge et godt liv og føre folket til å bevege seg mot den orientalske poetiske boligen. Designeren bruker en moderne og enkel designferdighet med naturlige og enkle materialer. Med fokus på ånden og forsømmelse av formen, blander designen elementene i landskapet Zen og tekultur, fiskernes elskede følelser, oljepapirparaply. Gjennom detaljhåndteringen balanserer den funksjonen og estetikken og gjør levende til kunstnerisk.

Villaen

Tranquil Dwelling

Villaen Designet bruker designteknikker med formell balanse som aixs for å formidle den orientalske kunstneriske forestillingen. Den vedtar elementer av bambus, orkide, plommeoppblomstring og landskap. Den enkle skjermen dannes ved å utvide bambusformen ved å trekke betongformen og stoppe der den skal stoppe. Stue- og spisestueoppsett av opp og ned definerer romgrensen og legemliggjør det orientalske prospektet romlig som er sparsom og lappeteppe. Rundt temaet å leve enkelt og reise lett, De bevegelige linjene er klare, det er et nytt forsøk på folks beboelsesmiljø.

Merkevare For Skjønnhetssalong

Silk Royalty

Merkevare For Skjønnhetssalong Målet med merkevareprosessen er å plassere merkevaren i high-end-kategorien ved å ta en titt og føle å tilpasse seg de globale trendene innen sminke og hudpleie. Elegant i interiør og eksteriør, og tilbyr kundene et luksuriøst tilfluktssted for å trekke seg tilbake til egenomsorg og forlate fornyet. Vellykket kommunikasjon av opplevelsen til forbrukerne var innebygd i designprosessen. Derfor er Alharir Salon utviklet som uttrykker femininitet, visuelle elementer, overdådige farger og teksturer med oppmerksomhet på de fine detaljene for å gi mer selvtillit og komfort.

Smart Kjøkkenfabrikk

FinaMill

Smart Kjøkkenfabrikk FinaMill er en kraftig kjøkkenfabrikk med utskiftbare og påfyllbare krydderputer. FinaMill er den enkle måten å heve matlagingen med den dristige smaken av nykvernede krydder. Bare fyll de gjenbrukbare belgene med tørkede krydder eller urter, smekk en belte på plass og mal den nøyaktige mengden krydder du trenger med et trykk på en knapp. Bytt ut krydderbønner med bare noen få klikk og fortsett å lage mat. Det er den ene kvernen for alle dine krydder.

Leiligheten

Nishisando Terrace

Leiligheten Dette sameiet består av 4 hus med tre etasjer i lavere volum og står på stedet nær sentrum. Sedergitteret rundt bygningen beskytter personvernet og unngår forringelse av bygningskroppen på grunn av direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske planen, spiral 3D-konstruksjon laget ved å koble til forskjellige nivåer i privat hage, fører hvert rom og trapp til å mate volumet på denne bygningen maksimalt. Endring av fasade av sedertrebrett og kontrollerte proporsjoner kan la denne bygningen fortsette å være organisk og blande seg med øyeblikkelige endringer i byen.