Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Reverse

Klokke Mens tiden flyr, har klokker holdt seg den samme. Omvendt er ikke en vanlig klokke, det er reversering, et minimalistisk klokkedesign med subtile endringer som gjør den til en slags. Hånden som vender innover roterer inne i den ytre ringen for å indikere timen. Den lille hånden som vender utover står alene og roterer for å indikere minuttene. Omvendt ble opprettet ved å fjerne alle elementene i en klokke bortsett fra den sylindriske basen, derfra fantasien overtok. Denne klokkeutformingen tar sikte på å minne deg om å omfavne tiden.

Spisebord

Ska V29

Spisebord Massivt naturlig bord av lerkeved arbeidet med numeriske kontrollmaskiner og ferdig for hånd, er særegenheten den formen som minner om trærnes plassering, revet av Vaia-stormen som traff Dolomittene og representert av selve massen av lerkeved. Den håndpolerte overflaten gjør overflaten ugjennomsiktig og glatt å berøre og forbedrer dens årer og former. Basen, laget av pulverlakkert stål, representerer furuskogen før stormen går.

Vinglass

30s

Vinglass 30s Wine Glass av Saara Korppi er spesielt designet for hvitvin, men det kan også brukes til andre drikkevarer. Den er laget i en varm butikk med gamle glassblåsingsteknikker, noe som betyr at hver brikke er unik. Saaras mål er å designe glass av høy kvalitet som ser interessant ut fra alle vinkler, og når lyset blir fylt med væske, og lar lys reflektere fra forskjellige vinkler og gir ekstra glede av å drikke. Hennes inspirasjon for 30-talls vinglass kommer fra hennes tidligere 30-talls Cognac Glass-design, begge produktene deler formen på koppen og lekheten.

Teppe

Hair of Umay

Teppe Dette teppet er laget av gammel nomadisk teknikk, beskyttet av UNESCOs liste over immateriell kulturarv med behov for presserende oppbevaring. Dette teppet gir det beste ut av ull på grunn av gradient ullnyanser og fine håndsømmer som skaper volumetrisk tekstur. Dette teppet er 100 prosent håndlaget og er laget i naturlige nyanser av ull pluss gulaktig farget farge med løkskall. En gylden tråd som går gjennom teppet gir en uttalelse og minner om håret som fritt strømmer i vinden - håret fra nomadiske gudinnen Umay - beskytter av kvinner og barn.

Kaffemaskin

Lavazza Desea

Kaffemaskin En vennlig maskin designet for å tilby den komplette pakken med italiensk kaffekultur: fra espresso til autentisk cappuccino eller latte. Berøringsgrensesnittet ordner valgene i to separate grupper - en for kaffe og en for melk. Drinkene kan tilpasses med boostfunksjoner for temperatur og melkeskum. Nødvendig service er indikert i sentrum med opplyste ikoner. Maskinen leveres med et dedikert glasskrus og bruker Lavazzas formspråk med kontrollert overflatebehandling, raffinerte detaljer og spesiell oppmerksomhet til farger, materialer & amp; bli ferdig.