Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Space

Pendellampe Designeren av dette anhenget var inspirert av de elliptiske og parabolske banene til asteroider. Lampens unike form defineres av de anodiserte aluminiumsstolpene som er nøyaktig anordnet i en 3D-trykt ring, og skaper den perfekte balansen. Den hvite glassskyggen i midten harmonerer med stolpene og gir dets sofistikerte utseende. Noen sier lampen likner en engel, andre synes den ser ut som en grasiøs fugl.

Brannkokingssett

Firo

Brannkokingssett FIRO er et multifunksjonelt og bærbart 5kg kokesett for hver åpen ild. Ovnen har 4 gryter, festet som er avtakbare i en skuffeskinne-konstruksjon med en svingbar støtte for å opprettholde matnivået. Slik kan FIRO enkelt og trygt brukes som en skuff uten å søle mat mens ovnen legger halvveis i ilden. Pottene brukes til matlaging og spiseformål og håndteres med bestikkverktøyet som klemmer seg på hver side av grytene for å bære dem i temperaturisolasjonslommer mens de er varme. Det inkluderer også et teppe som også er en veske som inneholder alt nyttig utstyr.

Teppe

feltstone rug

Teppe Teppet av filtsteinområdet gir en optisk illusjon av ekte steiner. Bruken av ulik type ull kompletterer utseendet og følelsen av teppet. Steiner er forskjellige fra hverandre i størrelse, farge og høy - overflaten ser ut som i naturen. Noen av dem har en moseeffekt. Hver rullestein har en skumkjerne som er omgitt av 100% ull. På bakgrunn av denne myke kjernen klemmer hver stein seg under trykk. Ryggen til teppet er en gjennomsiktig matte. Steiner blir sydd sammen og med matten.

Modulær Sofa

Laguna

Modulær Sofa Laguna designer sitteplasser er en omfattende moderne samling av modulære sofaer og benker. Det er designet av den italienske arkitekten Elena Trevisan med tanke på selskapets sittegrupper, og er en passende løsning for store eller små resepsjonsområder og friluftsområder. Buede, sirkulære og rette sofamoduler med og uten armer vil alle kombineres sømløst med matchende salongbord for å gi fleksibilitet til å lage flere interiørdesignordninger.

Kran

Moon

Kran Denne tappens organiske utseende og kontinuitet på kurver var inspirert av halvmånefasen av månen. Moon-badekran integrerer både kropp og håndtak i en unik form. Et sirkulært tverrsnitt stiger fra bunnen av kranen til utgangstuten og skaper Moon Faucet-profilen. Et rent kutt skiller kroppen fra håndtaket mens volumet holdes kompakt.

Lampe

Jal

Lampe Just Another Lamp, Jal, er basert på tre hovedprinsipper: enkelhet, kvalitet og renhet. Det innebærer enkelheten i design, kvaliteten på materialene og renheten til produktets formål. Dette ble holdt grunnleggende, men ga også vekt til både glass og lys i like stor grad. På grunn av dette kan Jal brukes på en rekke måter, formater og kontekster.