Designmagasin
Designmagasin
Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkle og elegante, rene linjer og en materialfinish av høy kvalitet gjør at F11-design passer til profesjonelle og hjemlige miljøer. 7-tommers berøringsskjerm i full farge er ekstremt enkel å bruke og intuitivt. F11 er en "one touch" -maskin hvor du kan tilpasse dine foretrukne drikker for raskt valg. Forstørret bønne-beholder, vanntank og grunnbeholder er tilgjengelig for å takle topptiden Patentert bryggeenhet kan tilby espresso eller vanlig kaffe uten trykk, og aromaen er garantert av keramiske flate blader.

Sikkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Sikkerhetsenhet høy kvalitet på materialer og enkel design gjør dette sikkerhets ansiktsgjenkjenningsenheten fancy, stilig og robust. Avansert teknologi inne for å gjøre den til en av de raskeste i verden og veldig presis, ingen kan jukse algoritmen sin. Vanntett produkt med en atmosfære førte lys på baksiden for å skape en stemning i omgivelsene selv på det kaldeste kontoret. Den kompakte størrelsen gjør at den passer nesten overalt, og formen gjør at den kan plasseres horisontalt eller vertikalt.

Utviklende Møbler

dotdotdot.frame

Utviklende Møbler Hjemmene blir mindre, så de trenger lette møbler som er allsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpassbare møbelsystemet på markedet. Rammen er effektiv og kompakt, og kan festes på veggen eller støttes mot den for enkel plassering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 hullene og et utvidet utvalg av tilbehør for å feste dem inn. Bruk ett eller koble sammen flere systemer etter behov - det er en uendelig kombinasjon tilgjengelig.

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall

Spider Bin

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall Edderkoppsbeholder er en universell og økonomisk løsning for sortering av resirkulerbare materialer. En gruppe pop-up-kasser er laget for hjemme, på kontoret eller utendørs. Ett element har to grunnleggende deler: en ramme og en pose. Den flyttes enkelt fra et sted til et annet, praktisk å transportere og lagre, fordi den kan være flat når den ikke er i bruk. Kjøpere bestiller edderkopp på nettet der de kan velge størrelse, antall edderkoppdunker og posetypen i henhold til deres behov.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid vært en av de viktigste inspirasjonskildene for designere. Ideen kom til designernes tanker ved å se på rommet og bildet av Milk Way Galaxy.Det viktigste aspektet i denne designen var å skape en unik form. Mange design som er i markedet, fokuserer på å lage den mest klare isen, men i denne presenterte designen fokuserte designerne med vilje på formene som er laget av mineralene mens vannet blir til is, for å være tydeligere designerne forvandlet en naturlig defekt til en vakker effekt. Dette designet skaper en spiralformet sfærisk form.

Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.