Designmagasin
Designmagasin
Sjakkpinnekakeemballasje

K & Q

Sjakkpinnekakeemballasje Dette er en pakkedesign for bakevarer (pinnekaker, finansmenn). Med et forhold mellom lengde og bredde på 8: 1 er sidene på ermene ekstremt lange og dekket av et sjakkbrettmønster. Mønsteret fortsetter på fronten, som også har et sentralt plassert vindu som innholdet i hylsen kan sees gjennom. Når alle åtte ermene i dette gavesettet er på linje, avsløres det vakre rutete mønsteret på et sjakkbrett. K & amp; Q gjør din spesielle anledning like elegant som tetiden til en konge og dronning.

Prosjektnavn : K & Q, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

K & Q Sjakkpinnekakeemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.