Designmagasin
Designmagasin
Sjakkpinnekakeemballasje

K & Q

Sjakkpinnekakeemballasje Dette er en pakkedesign for bakevarer (pinnekaker, finansmenn). Med et forhold mellom lengde og bredde på 8: 1 er sidene på ermene ekstremt lange og dekket av et sjakkbrettmønster. Mønsteret fortsetter på fronten, som også har et sentralt plassert vindu som innholdet i hylsen kan sees gjennom. Når alle åtte ermene i dette gavesettet er på linje, avsløres det vakre rutete mønsteret på et sjakkbrett. K & amp; Q gjør din spesielle anledning like elegant som tetiden til en konge og dronning.

Prosjektnavn : K & Q, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

K & Q Sjakkpinnekakeemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.