Designmagasin
Designmagasin
Armbånd

Fred

Armbånd Det er mange forskjellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men vakre som de er, de er alltid bare og bare armbånd. Fred er noe mer. Disse mansjetter i sin enkelhet gjenopplivet noblesse fra gamle tider, men de er moderne. De kan brukes på bare hender også på en silkebluse eller en svart genser, og de vil alltid gi et preg av klassen til personen som bruker dem. Disse armbåndene er unike fordi de kommer som et par. De er veldig lette, noe som gjør at du kan bære dem umåtelig. Ved å bære dem, vil man trygt bli lagt merke til!

Halskjede Og Brosje

I Am Hydrogen

Halskjede Og Brosje Designet er inspirert av den neoplatoniske filosofien om makrokosmos og mikrokosmos, og ser de samme mønstrene gjengitt i alle nivåer av kosmos. Med henvisning til det gylne forholdet og retracement-sekvensen har halskjeden en matematisk design som etterligner phyllotaxis-mønstrene observert i naturen, sett i solsikker, tusenfryd og forskjellige andre planter. Den gylne torusen representerer universet, innhyllet i romtidens stoff. "I Am Hydrogen" representerer samtidig en modell av "The Universal Constant of Design" og en modell av selve universet.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Vakre, klare, oppryddede smykker, designet ut fra et behov for å bruke avfallsmaterialet fra produksjonen av Claire de Lune Chandelier. Denne linjen har utviklet seg til et betydelig antall samlinger - alle forteller historier, som alle representerer veldig personlige glimt inn i filosofiene til designeren. Åpenhet er en viktig del av designernes egen filosofi, og dette gjenspeiles av henne ved valget av akryl brukt. Bortsett fra speilet akryl brukt, som i seg selv reflekterer lys, er materialet alltid gjennomsiktig, farge eller klart. CD-emballasje forsterker begrepene repurposing.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skjønnhetsstein - pyrope - dens essens gir storhet og høytidelighet. Det er skjønnheten og det unike ved steinen identifisert bildet, som er ment fremtidig dekorasjon. Det var behov for å lage en unik ramme for stein, som ville føre ham opp i luften. Steinen ble trukket utover holdemetallet. Denne formelen sensuell lidenskap og attraktiv kraft. Det var viktig å beholde det klassiske konseptet og støtte den moderne oppfatningen av smykker.

Brosje

The Sunshine

Brosje Egenskapen til dette smykket er at her brukte en stor steinkompleksform som er innstilt på usynlig (luft) ramme. Smykkedesign-visning åpner bare steiner som skjuler monteringsteknologi. Selve steinen holdes av to, påtrengende inventar og tynn tallerken strødd med diamanter. Denne platen er grunnlaget for alle brosjyrer med bærende struktur. Det holder og den andre steinen. Hele komposisjonen ble gjort mulig etter den forseggjorte hovedslipesteinen.

Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en tolkning av et fragment av naturen. Naturen blir et påskudd for å gi liv til juveler, leke med teksturer lys og skygger. Målet er å gi en juvel med tolkede former, ettersom naturen ville utforme dem med dens følsomhet og sensualitet. Alle brikkene er håndlagde ferdige for å forbedre teksturer og særegenheter i juvelen. Stilen er ren for å nå plantelivet. Resultatet gir et stykke både unikt og tidløst dypt knyttet til naturen.