Designmagasin
Designmagasin
Ring

Gabo

Ring Gabo-ringn ble designet for å oppmuntre folk til å gå tilbake til den lekne siden av livet som vanligvis går tapt når voksenlivet kommer. Designeren ble inspirert av minnene fra å se sin sønn leke med sin fargerike magiske kube. Brukeren kan leke med ringn ved å rotere de to uavhengige modulene. Ved å gjøre dette, kan edelstenens fargesett eller modulenes plassering matches eller ikke stemmer overens. Foruten det lekne aspektet, har brukeren valget mellom å bære en annen ring hver dag.

Prosjektnavn : Gabo, Designernes navn : Ana Piazza, Kundens navn : Ana Piazza.

Gabo Ring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.