Designmagasin
Designmagasin
3D-Animasjon

Alignment to Air

3D-Animasjon Når det gjelder den kreative bokstavanimasjonen, startet Jin med alfabetet A. Og når det gjelder konseptsteget prøvde han å se mer sprek stemninger som reflekterer over filosofien hans som er ganske aktiv, men organiserende på samme tid. Underveis kom han opp med de motstridende ordene grundig stående for ideen sin på en eller annen måte som for å justere til luft som er tittelen på dette prosjektet. Med det i bakhodet presenterer animasjonen mer presise og delikate øyeblikk med det første ordet. På den annen side ender dette med en ganske fleksibel og løs stemning for å manifestere den siste bokstaven.

Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Nettstedet Sí, Me Quiero er et rom som hjelper deg å være deg selv. For å gjennomføre prosjektet måtte intervjuer gjennomføres og den sosiale og kulturelle konteksten i forhold til kvinner måtte utforskes; projeksjonen hennes i samfunnet og med seg selv. Det ble konkludert med at nettet ville være et akkompagnement og ville bli gjennomført med en tilnærming til å hjelpe til å elske seg selv. I designet gjenspeiles det enkelhet med nøytrale toner ved bruk av røde kontraster for å trekke oppmerksomhet til visse handlinger, farger på merkevaren til boken utgitt av klienten. Inspirasjonen kom fra konstruktivismekunsten.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Å eksperimentere med vinsmaking er en uendelig prosess som fører til nye stier og forskjellige aromaer. Den uendelige sekvensen av pi, det irrasjonelle tallet med de uendelige desimalene uten å vite den siste av dem var inspirasjonen til navnet på disse vinene uten sulfitter. Designet tar sikte på å sette funksjonene i 3,14 vinserier i søkelyset i stedet for å skjule dem blant bilder eller grafikk. Etter en minimalistisk og enkel tilnærming, viser etiketten bare de virkelige egenskapene til disse naturlige viner som de kan observeres i ønologens notatbok.

Bok

ZhuZi Art

Bok En serie bokutgaver for de innsamlede verkene av tradisjonell kinesisk kalligrafi og maleri er utgitt av Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin lange historie og elegante teknikk er de tradisjonelle kinesiske maleriene og kalligrafen verdsatt for sin meget kunstneriske og praktiske appell. Ved utformingen av samlingen ble abstrakte former, farger og linjer brukt for å skape en jevn sensualitet og fremheve det blanke rommet i skissen. Det uanstrengt faller sammen med kunstnere i tradisjonelle maleri- og kalligrafistiler.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanske skogen er hentet fra et japansk religiøst perspektiv. En av de japanske eldgamle religionene er Animisme. Animisme er en tro på at ikke-menneskelige skapninger, stilleben (mineraler, gjenstander osv.) Og usynlige ting også har en intensjon. Fotografering ligner på dette. Masaru Eguchi skyter noe som gir følelse i emnet. Trær, gress og mineraler kjenner livets vilje. Og til og med gjenstander som demninger som etterlot seg i naturen i lang tid føler viljen. Akkurat som du ser den uberørte naturen, vil fremtiden se den nåværende naturen.

Kosmetikksamling

Woman Flower

Kosmetikksamling Denne kolleksjonen er inspirert av de overdrevne klesstilen til middelalderske europeiske damer og fugleperspektivets former. Designeren hentet ut formene til de to og brukte dem som kreative prototyper og kombinert med produktdesign for å danne en unik form og motesans, og viste en rik og dynamisk form.