Designmagasin
Designmagasin
Bakeri Visuell Identitet

Mangata Patisserie

Bakeri Visuell Identitet Mångata blir visualisert på svensk som en romantisk scene, den skinnende, veglignende refleksjonen av månen skaper på natthavet. Scenen er visuelt appellert og spesiell nok til å skape merkevarebildet. Fargepaletten, svart og gull, imiterer atmosfæren i det mørke havet, og ga merkevaren et mystisk, luksuriøst preg.

Drikkevaremerke Og -Emballasje

Jus Cold Pressed Juicery

Drikkevaremerke Og -Emballasje Logoen og emballasjen ble designet av det lokale firmaet M - N Associates. Emballasjen oppnår en riktig balanse mellom å være ung og hip, men også på en eller annen måte kjekk. Den hvite silkeskjermlogoen ser kontrasterende ut mot det fargerike innholdet med den hvite hetten som fremhever den. Trekantstrukturen på flasken egner seg fint for å lage tre separate paneler, en for logoen og to til informasjon, spesielt detaljert informasjon om runde hjørner.

Ølemballasje

Okhota Strong

Ølemballasje Tanken bak denne redesignen er å vise produktets høye ABV via visuelt gjenkjennelig fast materiale - korrugerte metall. Korrugering av korrugerte metaller blir hovedmotivet for glassflaske, samtidig som den blir taktil og lett å holde. Grafisk mønster som ligner korrugerte metall overføres til aluminium kan kompletteres med en oppskalert diagonal merkevare-logo og modernisert bilde av en jeger som gjør nytt design mer dynamisk. Grafisk løsning for både flaske og boks er enkel og enkel å implementere. Fete farger og tykke designelementer appellerer til målgruppen og øker sokkelen.

Emballasje

Stonage

Emballasje Melting Stone er kreativt kombinert alkoholholdige drikker med konseptet "dissolving package", og gir unik verdi i motsetning til tradisjonell alkoholemballasje. I stedet for normal åpning av emballasjeprosedyren, er Melting Stone designet for å løse seg selv når den er i kontakt med en høy temperatur overflate. Når alkoholpakken helles med varmt vann, vil 'marmor' mønsteremballasjen løse seg opp mens kunden er klar til å glede seg over drinken med sitt eget skreddersydde produkt. Det er en ny måte å nyte alkoholholdige drikker og sette pris på den tradisjonelle verdien.

Kokebok

12 Months

Kokebok Sofabordet ungarske kokeboken 12 måneder, av debuterende forfatter Eva Bezzegh, ble lansert i november 2017 av Artbeet Publishing. Det er en unik pittoresk kunstnerisk tittel som presenterer sesongens salater med smak på flere kjøkken fra hele verden i en månedlig tilnærming. Kapitlene følger årstidens forandringer på tallerkenene våre og i naturen gjennom et helt år i 360 sider som innhenter sesongoppskrifter og tilsvarende mat, lokale landskap og livsportretter. I tillegg til å være en ikke-tematisk samling oppskrifter, lover den en varig kunstnerisk bokopplevelse.

Kaffeemballasje

The Mood

Kaffeemballasje Designet viser frem fem forskjellige håndtegnede, vintageinspirerte og litt realistiske ape ansikter, hver og en representerer en annen kaffe fra en annen region. På hodet deres, en stilig, klassisk hatt. Deres milde uttrykk vekker nysgjerrighet. Disse dapper-apene antyder kvalitet, og deres ironiske sofistikering appellerer til kaffedrikkere som er interessert i komplekse smaksegenskaper. Uttrykkene deres representerer lekelyst en stemning, men henviser også til kaffens smaksprofil, mild, sterk, sur eller glatt. Designet er enkelt, men likevel subtilt smart, en kaffe for enhver stemning.