Designmagasin
Designmagasin
Cannabis-Infunderte Piller

Secret Tarts

Cannabis-Infunderte Piller Secret Tarps-emballasjen er laget i den såkalte moderniserte retro / vintage-stilen med en følelse av old-school-notater, slik at en forventning fra en master-farmasøyt berører kunden fra et første øyekast og senere, mens den detaljerte observasjonen av de viktigste designelementene er kodet inn en helhetlig struktur som overfører hovedmarkedsføringspunktet: dette produktet er utviklet av et farmasøytisk profesjonelt firma og inneholder håndlaget farmasøytisk hemmelig oppskrift inni.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Den nye designen av Akbank Mobile-appen gir et nytt perspektiv når det gjelder sosial, smart, fremtidssikker og givende bankopplevelse. Med den personaliserte områdesignen på hovedsiden kan brukere se på smart innsikt for å lette deres økonomiske liv. Med denne nye designtilnærmingen snakker tradisjonelle banktransaksjoner brukernes språk med kontaktminiatyrbilder, forenklet handlingsstrømmer og konsepter.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur laget av syrefast rustfritt stål. Den er opplyst med programmerbare RGB LED-lamper som gjør at skulpturen kan gjennomgå en spektakulær metamorfose når solen går ned. Det ble skapt som en refleksjon over plantenes evne til å produsere oksygen. Tittelskogen består av 18 stålstammer / -stammer som ender med kroner i form av sfæriske konstruksjoner som representerer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den jordlige floraen så vel som den som er kjent fra bunnen av innsjøer, hav og hav

Merkeidentitet

Pride

Merkeidentitet For å lage designen til merkevaren Pride brukte teamet studien av målgruppen på flere måter. Da teamet utformet logoen og bedriftens identitet, tok det hensyn til reglene for psyko-geometri - geometriske formers innflytelse på visse psyko-typer mennesker og deres valg. Dessuten skal designet ha forårsaket visse følelser blant publikum. For å oppnå ønsket resultat, brukte teamet reglene for effekten av farge på en person. Generelt har resultatet påvirket utformingen av alle produktene i selskapet.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Dette prosjektet er designet for folk som vil dekorere sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selv om de aldri besøkte i Moulin Rouge i Paris. Hovedhensikten er å tilby en forbedret digital opplevelse, og alle designfaktorene er å visualisere stemningen til Moulin Rouge. Forbrukere kan tilpasse design forhåndsinnstillinger og ikoner på sine favoritter med et enkelt trykk på skjermen.

Kosmetikkemballasje

Clive

Kosmetikkemballasje Konseptet med Clive kosmetikkemballasje ble født til å være annerledes. Jonathan ville ikke bare lage et nytt merke av kosmetikk med vanlige produkter. Han er fast bestemt på å utforske mer følsomhet og litt mer enn han tror når det gjelder personlig omsorg, adresserer han ett hovedmål. Balansen mellom kropp og sinn. Med Hawaii-inspirert design gir kombinasjonen av tropiske blader, tonaliteten i havet og den taktile opplevelsen av pakkene følelsen av avslapning og fred. Denne kombinasjonen gjør det mulig å bringe opplevelsen fra det stedet til design.