Designmagasin
Designmagasin
Sykkelhjelm

Voronoi

Sykkelhjelm Hjelmen er inspirert av 3D Voronoi-struktur som er vidt distribuert i Nature. Med en kombinasjon av parametrisk teknikk og bionikk har sykkelhjelmen et forbedret eksternt mekanisk system. Det er forskjellig fra tradisjonell flakbeskyttelsesstruktur i det ikke-brede bioniske mekaniske 3D-systemet. Når den blir truffet av en ekstern kraft, viser denne strukturen bedre stabilitet. Med balansen mellom letthet og sikkerhet har hjelmen som mål å gi folk en mer komfortabel, mer moteriktig og tryggere personlig beskyttende sykkelhjelm.

Salongbord

Planck

Salongbord Bordet er laget av forskjellige stykker kryssfiner som limes sammen under trykk. Overflatene er sandpapirert og truet med en matt og veldig sterk lakk. Det er to nivåer - siden innsiden av bordet er hul - noe som er veldig praktisk for å plassere magasiner eller pledd. Under bordet er det innebygde kulehjul. Så avstanden mellom gulv og bord er veldig liten, men samtidig er den lett å flytte. Måten kryssfiner brukes (vertikal) gjør den veldig sterk.

Sjeselongekonsept

Dhyan

Sjeselongekonsept Dyhan salongkonsept kombinerer moderne design med tradisjonelle østlige ideer og prinsipper for indre ro ved å koble seg til naturen. Ved å bruke Lingam som forminspirasjon og Bodhi-treet og de japanske hagene som grunnlag i konseptets moduler, forvandler Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofiene til varierte konfigurasjoner, slik at brukeren kan velge sin vei til zen / avslapning. Vanndammodus omgir brukeren med en foss og dam, mens hagemodusen omgir brukeren med grøntområder. Standardmodusen inneholder lagringsområder under en plattform som fungerer som en hylle.

Tilgangskontroll For Ansiktsgjenkjenning 3D

Ezalor

Tilgangskontroll For Ansiktsgjenkjenning 3D Møt multisensor og kameraets tilgangskontrollsystem, Ezalor. Algoritmer og lokal databehandling er konstruert for personvern. Anti-spoofing-teknologien på det økonomiske nivået forhindrer falske ansiktsmasker. Myk reflekterende belysning gir komfort. Med et øyeblikk kan brukerne få tilgang til stedet de elsker med letthet. Autentiseringen uten berøring sikrer hygiene.

Møbelsamling

Phan

Møbelsamling Phan Collection er inspirert av Phan-containeren som er en thailandske containerkultur. Designeren bruker strukturen til Phan-containere for å lage strukturen på møbler som gjør det sterkt. Design formen og detaljene som gjør den moderne og enkel. Designeren brukte laserskåret teknologi og en sammenleggbar metallplate-kombinasjon med CNC-tre for å lage en kompleks og unik detalj som er annerledes enn andre. Overflaten er ferdig med et pulverlakkert system for å få strukturen til å holde seg lang, sterk, men lett.

Sammenleggbar Krakk

Tatamu

Sammenleggbar Krakk I 2050 vil to tredjedeler av jordens befolkning bo i byer. Hovedambisjonen bak Tatamu er å tilby fleksible møbler til personer som har begrenset plass, også de som ofte er i bevegelse. Målet er å lage et intuitivt møbel som kombinerer robusthet med en ultratynn form. Det krever bare en kronglete bevegelse for å distribuere avføringen. Mens alle hengslene er laget av slitesterkt stoff som holder det lett, gir tresidene stabilitet. Når trykk er påført den, blir avføringen bare sterkere når delene låser seg sammen, takket være den unike mekanismen og geometrien.