Designmagasin
Designmagasin
Boenheter

The Square

Boenheter Designideen var å studere arkitektoniske relasjoner mellom forskjellige former som blir komponert sammen for å lage som bevegelige enheter. Prosjektet består av 6 enheter hver og en er 2 fraktcontainere festet over hverandre og danner en L Shape Mass. Disse L-formede enhetene er festet i overlappende stillinger og skaper tomrom og solid for å gi en følelse av bevegelse og for å gi tilstrekkelig dagslys og god ventilasjon miljø. Det viktigste designmålet var å lage et lite hus for de som overnatter i gatene uten hjem eller husly.

Prosjektnavn : The Square, Designernes navn : mohamed yasser, Kundens navn : Mohamed Yasser Designs .

The Square Boenheter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.