Designmagasin
Designmagasin
Mineralvann På Flaske

Cedea

Mineralvann På Flaske Cedea-vanndesignet er inspirert av Ladin Dolomittene og legendene om det naturlige lysfenomenet Enrosadira. Forårsaket av deres unike mineral lyser Dolomittene opp i en rødlig, brennende fargetone ved soloppgang og solnedgang, og gir landskapet en magisk atmosfære. Ved å "likne den legendariske magiske rosehagen", har Cedea-emballasjen som mål å fange akkurat dette øyeblikket. Resultatet er en glassflaske som får vannet til å blende og blusse med overraskende effekt. Fargene på flasken er ment å ligne den spesielle gløden til Dolomittene badet i mineralets rosa røde og blå himmel.

Prosjektnavn : Cedea, Designernes navn : Nick Pitscheider, Kundens navn : Nick Pitscheider.

Cedea Mineralvann På Flaske

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.