Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Ripple

Salongbord Midtbordene som ble brukt finner vanligvis sted midt i mellomrommene og forårsaker problemer med innflygingsproblemene. Av denne grunn brukes servicetabellene for å åpne dette gapet. For å løse dette problemet har Yılmaz Dogan kombinert to funksjoner i utformingen av Ripple og utviklet en dynamisk produktdesign som både kan være et midtstativ og et servicebord, som reiser med en asymmetrisk arm og beveger seg i det fjerne. Denne dynamiske bevegelsen falt sammen med Ripples flytende designlinjer som reflekterte fra naturen med variabiliteten til en dråpe og bølgene dannet av den dråpen.

Prosjektnavn : Ripple , Designernes navn : Yılmaz Dogan, Kundens navn : QZENS Furniture & Design.

Ripple  Salongbord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.