Designmagasin
Designmagasin
Rammeinstallasjon

Missing Julie

Rammeinstallasjon Denne designen presenterer en rammeinstallasjon og et grensesnitt mellom innendørs og utendørs, eller lys og skygger. Det gir et uttrykk mens folk ser ut av en ramme for å vente på at noen skal komme tilbake. Ulike typer og størrelser av glassfærer brukes som et symbol på ønsker og tårer for å antyde følelser som mulig gjemmer seg inni. Stålrammen og kassene definerer følelsesgrensen. Følelser gitt av en person kan være forskjellig fra måten den oppfattes på samme måte som bildene i sfærene er opp ned.

Prosjektnavn : Missing Julie, Designernes navn : Naai-Jung Shih, Kundens navn : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Rammeinstallasjon

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.