Designmagasin
Designmagasin
Kinesisk Restaurant

Pekin Kaku

Kinesisk Restaurant Pekin-kaku restaurant nyoppussing tilbyr en stilistisk tolkning av hva en restaurant i Beijing-stil kan være, og avviser den tradisjonelle rikelig dekorative designen til fordel for en mer forenklet arkitektonikk. Taket har en rød-Aurora laget med 80 meter lange gardiner, mens veggene er behandlet i tradisjonelle mørke murstein fra Shanghai. Kulturelle elementer fra den tusenårige kinesiske arven inkludert Terracotta-krigere, den røde hare og kinesisk keramikk ble fremhevet i en minimalistisk visning som ga en kontrastfull tilnærming til de dekorative elementene.

Prosjektnavn : Pekin Kaku, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Kinesisk Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.