Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign I Biblioteket

Veranda on a Roof

Interiørdesign I Biblioteket Kalpak Shah fra Studio Course har overhalt det øverste nivået av en penthouse-leilighet i Pune, vest India, og skaper blanding av innendørs og utendørs rom som omgir en hage på taket. Det lokale studioet, som også har base i Pune, hadde som mål å forvandle hjemmets underutnyttede toppetasje til et område som ligner verandaen til et tradisjonelt indisk hjem.

Hotell

Shang Ju

Hotell Med skjønnheten i naturen og skjønnheten i menneskeheten, definisjon av City Resort Hotel, er det tydelig at det er forskjellig fra lokale hoteller. Kombinert med lokal kultur og levevaner, tilfører eleganse og rim til gjesterommene og gir forskjellige boopplevelser. Det avslappede og strenge arbeidet med ferie, full av eleganse, rent og mykt liv. Åpne sinnstilstanden som skjuler sinnet, og la gjestene vandre i roen i byen.

Gjestehus Interiørdesign

The MeetNi

Gjestehus Interiørdesign Når det gjelder designelementer, er det ikke ment å være komplisert eller minimalistisk. Den tar enkel kinesisk farge som base, men bruker strukturert maling for å la rommet være tomt, som danner den orientalske kunstneriske forestillingen i tråd med moderne estetikk. Moderne humanistisk boliginnredning og tradisjonell dekorasjon med historiske historier ser ut til å være eldgamle og moderne dialoger som renner i verdensrommet, med en rolig gammel sjarm.

Interiørdesign

New Beacon

Interiørdesign Plassen er en container. Designeren tilfører følelser og romelementer i det. Kombinert med kjennetegnene til romfarts Noumenon fullfører Designer fradraget fra følelser til sekvens gjennom ordningen av romruten, og danner deretter en fullstendig historie. Menneskelig følelse blir naturlig utfelt og sublimert gjennom erfaring. Den bruker moderne teknikker for å metaforere den eldgamle byens kultur, og viser den estetiske visdommen i tusenvis av år. Designet forteller som tilskuer sakte hvordan en by nærer det moderne menneskelivet med sin kontekst.

Klinikk

Chibanewtown Ladies

Klinikk Et viktig element i denne designen var at folk som kommer til sykehuset ville være avslappet. Som et trekk ved plassen er det i tillegg til sykehjemmet satt opp en skranke som øykjøkken slik at de kan lage melk til baby på venterommet. Barneområdet, som er i sentrum av rommet, er et symbol på verdensrommet, og de kan se barn fra hvor som helst. Sofaen som er plassert på veggen har en høyde som gjør det lettere for en gravid kvinne å sitte oppe, bakvinkelen justeres, og putehårdheten justeres slik at den ikke blir for myk.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Prosjektet er en hotpot-restaurant, som ligger i Chengdu, Kina. Designinspirasjonen stammer fra den harmoniske sameksistensen mellom menneske og natur på Neptune. Restauranten er organisert med syv designtemaer for å illustrere historier på Neptune. Begrepene film og TV, kunst, vitenskap og teknologi, dekorativ originaldesign av møbler, lamper, servise, etc., gir dramatisk oppslukende opplevelse for besøkende. Materialkollokasjon og fargekontrast skaper romatmosfære. Mekanisk installasjonskunst brukes for å forbedre rominteraksjon og forbrukeropplevelse.